2777
2789

شما کسی رو در نظر بگیرید از اعضای خانوادتون بعد این طرف سر کار رسمی بوده این شخص دختر هست ولی هیچ تو خرج خونه مشارکت نمیکنه و پدر خانواده هم فوت شده و مادر خانواده هم بیمه و این چیزا نداره یعنی بگن مثلا خانواده اینطور نیستن که داشته باشن و خرج نکنم بعد این دختر هیچ کمک نمیکنه و با بی پولی خانواده باید خرج خورد و خوراک اونم بدن و اون با حقوق خوب خرجی نمیکنه 

و تو کار خونه هم هیچ کمک نمی‌ده و مادر با کمر درد و پا درد باید آشپزی و نظافت کنه ادامه اش رو الان میگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد این شخص اگه غذا دیر آماده بشه مدام غر میزنه همش بحث و دعوا می‌کنه و بسیاررر طلبکار هست و مثلا میگه ابن غذا نمیخورم اون غذا میخورم در صورتی که مثلا خانواده پولی نداره و به سختی خرج خوراک جور می‌کنه 

و از سر کار میاد غذا آماده نباشه یا دیر آماده باشه جنگ و دعوا می‌کنه 

بعد این شخص اگه غذا دیر آماده بشه مدام غر میزنه همش بحث و دعوا می‌کنه و بسیاررر طلبکار هست و مثلا می ...

بزنن تو دهنش

بهش رو دادن پررو شده 

کسی که میره سرکار باید هزینه های خودشو پرداخت کنه 

از خورد و خوراک تا سهمش از قبض های آب برق گاز

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

نه حق نداری آرزوی بد کنی ، ولی حق داری از کارش متعجب بشی این فرد فاقد مهر و عطوفته

خیلی نمی‌دونم چرا اینقدر بدم میاد ازش 

و بسیار خوش شانس هست و هرچی هم میخواد تو زندگیش به دست میاره 

بزنن تو دهنشبهش رو دادن پررو شده کسی که میره سرکار باید هزینه های خودشو پرداخت کنه از خورد و خوراک ت ...

هزار بار بهش گفتن ، جنگ و این چیزا و کولی بازی 

میگه منم یه لقمه نون پیش شما میخورم به چشمتون میاد 

میگیم حداقل تو کار خونه کمک کن ، میگه من سر کار میرم خسته میشم 

حقوقش برا خودش خرج می‌کنه و زورش میاد تو خونه خرج کنه

بهش بگید یا درست رفتار کن یا خونه جدا بگیر

دیگران وظیفه ندارن خرج شکمش رو بدن 

والا من و برادرهامم شاغلیم 

با وجودی که اصلا نیازی نیست کمک میکنیم 

گاهی قبض هارو پرداخت میکنیم

مواد غذایی و شوینده میخریم 

بهش بگید یا درست رفتار کن یا خونه جدا بگیردیگران وظیفه ندارن خرج شکمش رو بدن والا من و برادرهامم شاغ ...

البته دیگه داره ازدواج می‌کنه و کلا داره می‌ره شوهرش هم خیلی خوبه ولی من نمیتونم آرزو خوب براش کنم 

هزار بار بهش گفتن ، جنگ و این چیزا و کولی بازی میگه منم یه لقمه نون پیش شما میخورم به چشمتون میاد می ...

بگو‌ بله ب چشم میاد 

مادر منبع درآمدی نداره و اگه میخوای اینجا زندگی کنی باید سهیم بشی تو مخارج