2777
2789
عنوان

کیا مثل من هیچ امیدی ودلخوشی به آینده ندارن⁉️‼

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 79 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مبحث استورولوژی چیه اونو گوش دادم

امسال چون قمر در عقرب شروع شده تا اخر سال سنگین و نا امید کننده اس باید صبور باشی امسال رو سخت نگیر 

چون قوی ها باقی میمونن برای سال آینده که ایام بهتری در انتظاره

لطفا صبر کن و مثل باشگاه دمبل میزنن خودت رو قوی کن برای اینده

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

اونقد ناامید نباش یه چیزیو شروع کن

عزیزم گفتم از درس خوندن که خوشم نمیاد کاریم مدنظرم نیست که بهم حال عالی بده چطور ناامید نباشم آخه بخدا انگیزه ای ندارم واسه آینده دلخوشی ای ندارم آاااه توکل بخدا شاید مقطعی باشه فعلا که هیچی بهم مزه نمیده دلم ارامش و شادی ازته دل میخواد دلم میخواد انقدردنیا برام مسخره وپوچ نیاد برام دعا کن گلم

چقدر جالب چقدر حرفتو خوشم اومد💝

آره منم از وقتی شنیدم خیلی صبور تر شدم و علمی ام هست

فقط روی خودت تمرکز کن روی پیشرفت و حال خوبت روزای بهتری بعد امسال در راهه ان شالله

برای من هم دعا کن سادات هستم.

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

آره منم از وقتی شنیدم خیلی صبور تر شدم و علمی ام هستفقط روی خودت تمرکز کن روی پیشرفت و حال خوبت روزا ...

روی حال خوبم تمرکز کنم...حرفهات به دلم میشینه کاش بشه که حالم خوب بشه وبه آرامش وشادی وبی خیالی وکیف ولذت ازدنیا نثل قبل حتی بهتراز قبل برسم دلم میخواد نمازبخونم 

چ جالب منم هر کی رو میبینم اینج وریهچاره چیه حالااز کجا میتونم مطالعه کنم این مطلب رو

بله واقعا گویا برخی اینطوری هستن شایدم اکثریت ما خبرنداریم از درونشون واحوالات درونی شون که خوشیشوندخنده هاشون ظاهریه یا واقعی یا حال وحوصله ی هیچ کسو  مثل من واقعا نداشته باشن وتنهایی بخوان یاته واقعا دارن کیف ولذت میبرن مثل توو جنع فامیل هستن  من کلا امید وانگیزه ی زندگی ندارم یعنی خوشی های کوچک برام لحظه ایه چه برسه به درس وکار و ...که پیشکش

اونقد ناامید نباش یه چیزیو شروع کن

من کلا امید وانگیزه ی زندگی ندارم یعنی خوشی های کوچک برام لحظه ایه  ناامیدیم وبی انگیزگیم ازاینه که خوشحالیام ازته دل نیست هیچی بهم مزه نمیده من امید وانگیزه رو درزندگی کردن ندارم چه برسه به درس وکار و ...که پیشکش که بخوام شروع کنم خداکنه حالم اوکی شه دعا کن برام 

چ جالب منم هر کی رو میبینم اینج وریهچاره چیه حالااز کجا میتونم مطالعه کنم این مطلب رو

یه کانال پرایوت دارم البته خیلی پیشگویی های وحشتناک دیگه ایم داشته اینکه ۲۰۲۶ جنگ جهانی میشه.

اینکه طلا و نقره تا میتونین ذخیره کنین

اینکه قراره فقط ژن های قوی و امیداور و آگاه باقی بمونن بقیه حذف میشن 

و...

واسه همین میگم الان یه اپیدمی پوچی توی همه جای دنیا و اطرافمون به وجود اوردن سعی کنید مثل بقیه وارد بازی اونا نشید و تمرکز روی خودتون فقط و فقط

امیدوارم تونسته تاثیری بزاره

وقتی از درون شاد نیستی، همه چیز موقتی میشه. خیلی وقتا آدم باید یه تغییراتی توی زندگیش بده تا شور و شوق پیدا کنه. چیزهایی که واقعا بهت انگیزه میده، بستگی به خودته. باید ببینی چه چیزی باعث میشه حس خوبی پیدا کنی. شاید یه هدف جدید، یه فعالیت جدید، یا تغییرات کوچیک توی روزمره‌ت بتونه کمکت کنه. تو باید خودت رو پیدا کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

درحال حاضر کاری توو فور ودلم نیست که بهم نزه بده اگرم پیداشه خب میگم که چی بشه انجام بدم لحظه ای دلخ ...

افسرده شدی، اول که بگم نباید بیکار بشینی باید مشغول باشی تا فکرای منفی سمتت نیاد ، بعد مثلا باشگاه بری مشغول کار باشی، با دوستان و خانوادت وقت بگذرونی ، یه هنر یا فعالیت مورد علاقتو انجام بدی مثلا نقاشی یا فیلم دیدن موزیک و رقص و... 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

گلم این حالت سراغ همه ما میات انسان اسیر ذهنه هر چی توی مغز و فکر بگذره توی رفتار و افکارمون تاثیر داره بهترین روش برای فرار از این حالتها مشغول بودن هست باید با کاری فعالیتی مشغول بشی که اینجور افکار نیان سراغمون ما اومدیم که فعالیت کنیم بخوریم بخابیم یاد بگیریم دیگه برای چی و چرا حکمتش دست خداست عقلمون ناقصه همه چی رو که نمیدونیم عدم اگاهی به هر چیزی باعث میشه که افکار پوچ بیات توی سرمون سعی کن که ویتامین بخوری ازمایش بده ببین چی کم داری غذاهای سالم بخور خیلی تاثیر داره و همیشه بگو خدایا تو مارا خلق کردی بهمون رحم کن دلت شاد میشه امیدوار باش و مطمئن 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
یه کانال پرایوت دارم البته خیلی پیشگویی های وحشتناک دیگه ایم داشته اینکه ۲۰۲۶ جنگ جهانی میشه.اینکه ط ...

واقعا ممنونم عزیزم توکل بخدا انشاءالله خداله من وپارتنرم وآدمهای ی که هنه چیو الکی ومسخره وپوچ میبینن وتکداریه همه چی براشون وازدرون دلآد وآروم نیستن ودچار افکارواحساسات مثبت وخوب دیگه نیستن ودلخوشی وانگیزه ی هیچیو نوارن واقعا واقعا کمک کنه برام دعا کنید🥺🤲♥️🙏🏽💐💐👌🏼👌🏼