2777
2789

خانماسلام

این بار هزارمه ی تاپیک تکراری میزنم

شمام خسته شدید میدونم..

فقط ب امیداینکه یکی تجربه نزدیک بمن داشته باشه واقعا نجاتم بده

بچه ها میدونم شایدخیلیا بچه های کم غذا وبدغذا داشته باشن

اما بچه ی من ی چیزفراتره

اعجوبه س

بدون اغراق چیزی جز شیرنمیخوره اونم توخواب!

باورکنید یک ساعت و نیم نگه میدارم شیشه رو

تا بخوره توخواب دستام دردگرفتن

هییییچ جانمیتونم برم

چون غذا ک نمیخوره یجاباشم نتونم بخوابونم شیرهم نمیخوره

فقط گریه وگریه

غذارو ساعتها داخل دهانش نگه میداره و بعد تف میکنه

گاردرمانی بردم ودارم میبرم برای دهانش 

دیگه خسته شدم هیچی هیچ تاثیری نداره هیچیییی

مامانا دارم باگریه مینویسم 

خیلی سخته

نه با سرنگ ن قاشق

نه غذای میکس ن سفت

هییییچی رو قبول نمیکنه

توروخدا چیکارکنم

کی درست میشه بقران بدجور خسته م

خیلی داغونم خیلیییی خیلی🥲

دیگه ولش کردم

انفدحرص خوردم بیجاره شدم

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

عزیزم با دکتر تغذیه مشورت کن اینجا چیزی دستگیرت نمیشه آخه

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر اطفال ببر حتما با اینجا صحبت کردن به جایی نمی‌رسی

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چند ماهشه؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

سن بچه رو نگفتی. وای یاد دختر خودم افتادم غذا رو تووی لپش عین سنجاب نگه می داشت، حتی بیرون هم‌نمی داد، باید دست میکردم تووی دهنش در میاوردم که‌مدقع خواب خفه نشه. خدا بهت صبر بده، زندگی با بچه اینجوری خیلی سخته. کم کم و به سختی درست میشه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

اب میوه. بستنی. سیب سرخ شده.  یعنی هیچی چیز جز شیر نمیخوره؟؟ 

بعضی بچها همین جورن تا وقتی شیر میخورن  سمت غذا نمیرن. دکتر بردی ازمایش چکاب.   اگه سالمه ولش کن ایقد حرص نخور. سکته میکنی

ببین  روزی اگه دو قاشق غذا بخوره بسه   وقتی از شیر بگیریش درست میشه

[QUOTE=385158102]سن بچه رو نگفتی. وای یاد دختر خودم افتادم غذا رو تووی لپش عین سنجاب نگه می داشت، حتی بیرون هم‌نمی دا ...[/QUOTE۱

۱۰ماهشه فداتشم

خب کی درست شد

اخه این مقاومت هم میکنه اصلا نمیزاره بهش بدم

جیغ و داد وگریه برای شیر

اونم چ زجه هااایی

فک میکنن ی فصل کتکش زدم همسایه ها

اب میوه. بستنی. سیب سرخ شده. یعنی هیچی چیز جز شیر نمیخوره؟؟ بعضی بچها همین جورن تا وقتی شیر میخورن ...

عزیزم بعضی وقتا بادست خودش

خیار

هلو

توت‌

میخوره

سیب زمینی هم‌درحد یدونه بادست خودش میخوره

شکرخدا سالمه 

هزارجور‌دکتر بردم

خب گلم‌اخه وقتی هیچ‌نمیخوره بعدها چطوری اصلا از شیر بگیرم؟

حس‌میکنم‌شیرم‌ندم‌واقعا ازگشنگی هم‌بمیره لب نمیزنه

جلوش بزار خودش بخوره رفلاکس نداره؟

رفلاکس انچنان نداشت اصلا 

میگفتن‌رفلاکس پنهان داره لابد

الله واعلم من ک بی قراری نمیبینم توش

دکتر اطفال ببر حتما با اینجا صحبت کردن به جایی نمی‌رسی

بخدا حتی دکتر شهرهای دیگه بردم کلی عکس وازمایش 

میگن سالمه

میگن ولش کن

خب اخه‌چطور ولش کنم😥

عزیزم بعضی وقتا بادست خودشخیارهلوتوت‌میخورهسیب زمینی هم‌درحد یدونه بادست خودش میخورهشکرخدا سالمه هزا ...

نترس. ابجیم مثل تو بود بچه اش اصلا غذا نمیخورد. بیچاره بغلش میکرد تو حیاط در حیاط تو کوچه شاید دو قاشق غذا میخورد. ۱سال و هفت ماه از شیر گرفتش چون هیچی نمیخورد سختیش یه شب بود. شیر ک نخورن. قشنگ غذا خور میشن

برای شما الان حرص و جوش بذار کنار. ک خودت نابود میشی

. همون میوه. بستنی اب میوه طبیعی. غذا ک درست میکنی برنج. یا ماکارونی هرچی. بذار جلو خودش. همون یه قاشق بخوره بسه کم کم غذا خور میشه. بعد کنار بچها بذارش. ببینه بقیه میخورن اینم کم کم درس میشه.  ولی تا وقتی شیر میخورن. خیلی ها همینن. تو تنها نیستی.  فقط با حرص جوش خودت داغون میشی. تبدیل بع ادم عصبی میشی.