2777
2789
عنوان

بچم داره به دنیا بیاد میخوام جدابشم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 28 پست
تا هفت سالگی بزا پیشت باشه احتمالن بعدشم دگ‌ نمیخوادش اگرم خواس بدش به بچتم بگو بد قلقی کنه دو روزه ...

مردا نممیتونن بچه نگهدارن اونم ااااین با این وضعیتش هم معتاه هم مسته 

دخترخالم داشت جدا میشد زنگ زد بهشون گفت من بچه هارو نمیخوام میدم ب خودتون میگفت چون با بچه تهدیدم میکردن منم جلو جلو گفتم نمیخوامشون آژانس گرفتم بردمشون دم در گذاشتم زنگ زدم بیا اینم بچه هات 

میگفت 3,روز بعد بچه هارو پس فرستاده بود انقدر که اذیتشون کرده بودن

میگفت میدونستم نمیتونن نگهدارن

ادمه سالمو نمیشه تحمل کرد.حداقل تا دوران شیردهی بچه رو نگه دار.همسایمون بچه رو ول کرد تو نوزادی انقد ...

کلا میخوام بچرو ببرم با خودم استرسای این چند وقته نابودم کرده معدم خونریزی کرده از دست خودشو خانوادش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخام بمونم چون نمیتونه مشروبو ترک کنه و اینک به شدت دهن بین خانوادش هست از دعواهای هرشب بخاطره خان ...

مادرش چه اعتماد به سقفی داره...میگفتی با این وضعیت پسرت،باید بگی زمین دهن وا کنه برم توش نه اینکه به فکر زن گرفتن باشی واسش...میگفتی آره دخترا صف کشیدن برا آقازادت😏

نمیخام بمونم چون نمیتونه مشروبو ترک کنه و اینک به شدت دهن بین خانوادش هست از دعواهای هرشب بخاطره خان ...

بگو حوری از بهشتم بیاری با اخلاق گند پسرت و دخالت‌های شما ی روزه فرار میکنه

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

مردا نممیتونن بچه نگهدارن اونم ااااین با این وضعیتش هم معتاه هم مسته دخترخالم داشت جدا میشد زنگ زد ب ...

بله اینم مطمعنم مادر خواهرش نمیتونن بچرو نگه دارن ..امروز تو بیمارستا باز خواهرشوهرم اومد فتنه کرد انقد حالم بدشد پنیک شدم گریه کردم دکترا و پرستارا پرتش کردن بیرون 

شما به هر حال بچه دار شدین اگه شرایط نگهداری شو ندارین به هر حال طفل معصوم باید تا پایان هفت سالگی نگه دارین چون حضانتش تا پایان هفت سالگی باشما هست گناه داره بچه طفل معصوم ،تعجب میگین وکیل تون چنین حرفی زده! لابد متاسفانه به سریع تموم شدن پرونده تون میکنه ک سریع به حق وکالتش برسه و مادرتون هم بگین تحت تاثیر حرف های وکیله قرار نگیره 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بگو حوری از بهشتم بیاری با اخلاق گند پسرت و دخالت‌های شما ی روزه فرار میکنه

حوری بهشتی میاد زن یه ادم مست بشه که خانواده به شدت متلاشی داره اخه من اصن مهم نیس بره حوریه بگیره من دیگ نمیخامش فعلا دارم بخاطره بدنیا اومدن بچم تحمل میکنم

شما به هر حال بچه دار شدین اگه شرایط نگهداری شو ندارین به هر حال طفل معصوم باید تا پایان هفت سالگی ن ...

بله من ب وکیل گفتم با مهریه میتونم برم یه خونه کوچیک اجازه کنم و بچرو نگه دارم مادرمم کمک میکنه نگهش داره من برم سرکار

حوری بهشتی میاد زن یه ادم مست بشه که خانواده به شدت متلاشی داره اخه من اصن مهم نیس بره حوریه بگیره م ...

گیریم اصلا بیاد چی دارن ک بمونه اون بیچاره

آره ب فکر خودت و بچت باش،مهریه داری عزیزم؟

عزیزم دلم میخواد یه چیزی بگم آرامش داشته باشی . اما از شدت تپش قلب به خاطر پیامهای عاشقانه شوهرم که به جای اینکه به من بده به خواهرانش میده.نمیدونم چی بگم. اونم خواهرانی که فقط برا پول میخوانش 

بله من ب وکیل گفتم با مهریه میتونم برم یه خونه کوچیک اجازه کنم و بچرو نگه دارم مادرمم کمک میکنه نگهش ...

شما ک فعلا تا اون موقعه برین بسلامتی فارغ بشین بعدش 9 ماه سرکار مرخصی زایمان دارین بعدشم یک تا دوساعت حق شیر دارین پس جای نگرانی نیست تا سال بعدش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

گیریم اصلا بیاد چی دارن ک بمونه اون بیچارهآره ب فکر خودت و بچت باش،مهریه داری عزیزم؟

مهریم فقط اندازه یک میلیارد میشه همین زیاد نیس اما من با همین میتونم برنامه ریزی کنم شهرستان هستم 

میتونم با ۲۵۰میلیون یه خونه خیلی کوچیک اجاره کنم بقیشو بزارم بانک سپرده یارانه هست نفقه بچه هست و اینک میزارمش پیش مادرم سرکار هم میرم میتونم برنامه بریزم که بچمو نگه دارم شاید تا نوزاد باشه سخت باشه اما از بعد یکی دوسالگی حتی میتونم با خودم ببرمش سرکار

مهریم فقط اندازه یک میلیارد میشه همین زیاد نیس اما من با همین میتونم برنامه ریزی کنم شهرستان هستم می ...

همینم خوبه فقط مراقب باش نگن مهریتو ببخش بچه رو بردار اگه اینو گفتن بگو من بچه رو نمیخوام از هیچی نترس چون قانون تا ۷سالگی حضانتشو میده ب مادر

همینم خوبه فقط مراقب باش نگن مهریتو ببخش بچه رو بردار اگه اینو گفتن بگو من بچه رو نمیخوام از هیچی نت ...

عزیزم چون اعتیاد داره کلا حضانت ازش سلب میشه مدرک دارم از اعتیادش نمیتونه تهدیدم کنه