من تو پروسه جدایی هستم۱۲سال زندگی کردیم هم روزا خوب داشتیم هم بد،هم پشت و پناه هم بودیم هم رو مخ هم،ولی در کل زندگیمون خوب بود مخصوصا از سال دوم با کمک پدرم و کار کردن جفتمون خونه خریدیم به اسم من بعد دقیقا هفتاد درصد پول خونه رو بابام گذاشت اون زمان با کمک هم ماشین خریدیم جفتمون اون خریدنی من کمک کردم منم خریدنی اون کتمان نمیکنم چون آقا بود درآمدش بیشتر بود اون منو بیشتر حمایت کرد سر ماشین،بعد من با مس انداز کامل خودم یه زمین کوچولو تو شمال خریدم ایشون هم از اول زندگی کنار پدرم شغل پدرم رو یاد گرفت مغازه زد باقی پس انداز ایشونم شد اضافه کردن جنس به مغازه....
بعد تو اوج رفاه و خوشیمون بارها میگف باب میل من نیستی به هم هیچ ربطی نداریم منم تو این مرحله دلبسته شدید زندگیمون بودم سعی میکردم کم و کسری رفتارم رو چه تو رابطه جنسی چه رفتاری رفع کنم،که متوجه شدم آقا خیانت میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رسما داغون شدم وقتی خیانت رو متوجه شدم...ایشون ولی خیلی راحت تو این مرحله منو ترک کرده رفته و پیشنهادش اینه۵۰میلیون میدم اونم بخاطر مشکل نازایی که تو زندگی واست ایجاد شد بعد مهریه رو ببخش طلاقت بدم
ولی بچه ها من میدونم اون درآمدی که داره صدقه سر منه شاید ده برابر درآمد من هست الان،باورتون نمیشه انگار بهش حق میدم میگم خب زحمت میکشه پول درمیاره ولی واسه خودم همش عذاب وجدان دارم که ماشین و خونه رو اون کمکم کرد...
فقط میگم خدالعنت کنه همجنس خودمون رو که زندگی شما رو خراب کرده
خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی
کامنتت منو به گریه انداخت...چون فقط خدا میدونه من۱۲سال از شیره وجودم واسه اون زندگی گذاشت،چ فایده قد ...
ببخشید که ناراحتت کردم
اما خیلی بی وجدان هستن .الهی جواب محبتهای سما رو خدا ی جوری بده که غصه از دست دادن ۱۲سال زندگی رو نخوری
خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی