گفتم ازدواج کنم با کسی که خانوادم مخالف بودن خوشبختم میکنه میکف کاری میکنم سرت پیش همشون بالا باشه ولی الان بعد چند ماه عروسی انقدر بدهی بالا اورد سر چک دادن و خربدو فروش بیجا سرش کلاه گذاشتن دو میلیارد بدهی بالا اورده دو میلیارد واسه ما خیلیییی زیاده ماهی سی میلیون کار میکنه بیست میلیون قسط داریم چیکار کنیم خدایا کسی نیس کمکمون کنه وامم دو ماه دربه در دنبالیم نیس باشه هم انقدر گیر میدن دق میکنیم تا یه وام بدن همونم نمیدونم باید به کی بدیم حکم جلبشو گرفتن دارم داغون میشم زیر بار این غم خدا کمکمون کن😭😭😭دلم خونه با چشم اشکی نوشتم از اعماق قلبم میگم خدایاا اگه قرار بود از همون بچگی عذاب بکشم چرا منو نمیبری راحتم کنی ببر منو نمیخوام دیگه بسهههه😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برید تهران یا یه شهر بزرگ دو نفری کاری کنید بدهی هاتونو بدید خدا بزرگه
تایپیک قبلی گفتم بفکر تهران هستیم که بریم ولی با حرفای کاربرا گفتن مخارج بشدت بالاس یه خونه بخوایم رهن کنیم خیلی کوچک باید 200 میلیون داشته باشیم از کجا بیارم تو این اوضاع اخه هرچی داشتیمو فروختیم ماشنمونو...