2777
2789

خانما ما خونه گرفتیم 

بعد این مدت خیلی خیلی سرمون شلوغ بود 

بعد من روز اثاث کشی 

یا مثلاً جمع کردن اثاث هام کلا حتی روم نشد به خواهر خودم درخواست بدم برای کمک 

دوستم اینقدر بهم زنگ زد مثلا بهش گفتم بیاد کمکم برای جمع کردن دو نفری جمع کردیم ( کلا دوست ندارم برای کسی زحمت درست کنم ) 

بعد روزی هم که خواستم بچینم 

شوهرم هی گفت به خواهرم بگو بیاد کمک 

گفتم بابا به خدا اون باید زنگ بزنه که 

آقا کاری چیزی دارید 

بیام نه من بهش سربار زنگ بزنم بیا کمک نمیشه که 

بعد میگه نه تو باید زنگ میزدی امروز اثاث می‌چینم بیا 

خدا شاهد حتی به خواهرم نگفتم مامانم بهش گفته بود

اونم پا شد اومد 

حق با شما بوده. نمیشه زنگ بزنید بگید بیا کمک. 

یه حس سربار بودن داره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خودش باید به خواهرش زنگ میزد اگه دلش میخواست میومد توی رودربایستی هم نمیموند دیگه خواهرش 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

اونا اگر در جریان اثاث کشی شما بودن باید خودشون پیشنهاد میدادن نه شما

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

نه درست نیست شما زنگ بزنید ،،درستش اینه هرکس اثاث کشی داره بقیه پیشنهاد کمک میدن ،،شاید با تقاضای شما بقیه تو رو دروایسی قبول کنن یا شرایطش رو نداشته باشن سختشون باشه

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
اگر با خواهرشوهرتون راحت هستید میتونستید زنگ بزنید اما من هم جای شما بودم همین کار رو می‌کردم

از خواهرم که دیگه راحت تر نیستم باهاش راحتم ها خدا شاهد اندازه خواهرمم دوسش دارم 

ولی بازم اصلا دوست ندارم از کسی کمک بخوام 

باید خودش شعور داشت بهت میگفت بیام کمک تو میگفتی اره یا ن 

منم خودم از درد کمر داغون بشم و اثاث کشی داشته باشم به کسی نمیگم خودم چون دوست ندارم ی بهونه بیارن یا زوری بیان هرکی خواست خودش میاد نخاستم اجباری نیست اینو نشون شوهرتم بده بگو کسی واقعا میخاست کمک کنه خودش پیگیر میشد

حق باشماست عزیزم....کسی بخواد کمک کنه خبر هم دارن میگن فلانی کمک خواستی بگو بیام یا هر وقت جا بجا شدین بگو بیام کمکت اینا 

https://daigo.ir/secret/31490434228 A❤️❤️ یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

نه درست نیست شما زنگ بزنید ،،درستش اینه هرکس اثاث کشی داره بقیه پیشنهاد کمک میدن ،،شاید با تقاضای شم ...

حتی میدونستم شوهرش هم نمیارتش 

میخاد پسرش که تازه گواهینامه گرفته بیاره 

دیگه اصلا بهش زنگ نزدم