بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا ایشالا حاجت روات کنه من برای حاجتت حاظرم یه سوره الرحمن بخونم تو هم منو دعا میکنی ازدواج کنم زود تر اسمم ریحانس؟
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
خدا ایشالا حاجت روات کنه من برای حاجتت حاظرم یه سوره الرحمن بخونم تو هم منو دعا میکنی ازدواج کنم زود ...
سر نماز جعفر طیار
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
ان شالله فردا اسمتو میگم خدا حاجت روات کنه . ولی اگه میتونی بخون رد خور نداره برا ازدواج شروع کنی به ...
ایشالا فعلا امتحان دارم و اینکه دو تا چله زیارت عاشورا برداشتم سنگینم شده ایشالا تابستون میخونم
سلام عزیزم من روز نتونستم بخونم بعد از نماز عشا خوندمش فردا خوندی داخل تاپیکت صدام بزن
پس اینوچند روز و خوندی عزیزم ؟ من خوندم ولی تاپیک نزدم چون خیلی ها میان التماس دعا دارن و منم خودم و موظف میدونم حتما سر نماز دعاشون کنم میترسم یادم بره مدیون بشم
تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و همین ماه خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی حتما و صد در صد جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭😔.