2777
2789
عنوان

قشنگ ترین خواب هایی که دیدین🌛

75 بازدید | 12 پست

من یبار دلم به شدت برای کسی تنگ شده بود،خواب دیدم تو جایی ام که اول فکر کردم مسجده و بعدا دیدم انگار خونه ی خودمه،بزرگ و با سبک معماری سنتی ایرانی😍خیلی قشنگ بود اون فردی رو هم که دلتنگش بودم اونجا دیدم ولی متوجه شدم اون منو نمی بینه،از پشت بغلش کردم وبوسیدمش❤️

خیلی حس خوبی داشت...

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

یه بار خیلی بابت موضوعی دعا میکردم و ناامید اشک می‌ریختم خواب دیدم یه پیامک برام اومد چرا به خدا توکل نمیکنی؟ بعد از اون خواب آروم شدم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شب تلویزیون داشت حرم امام رضا را نشون میداد منم گریه ام گرفت شدید گفتم امام رضا چرا منو دعوت نمیکنی بیام

چرا من نمی طلبی که بیام

شب که خوابیدم

دیدم رفت حرم امام رضا و یه آقا خوش قد بالا داره ازم پذایری میکنه

یه بار خیلی بابت موضوعی دعا میکردم و ناامید اشک می‌ریختم خواب دیدم یه پیامک برام اومد چرا به خدا توک ...

وای چه قدر قشنگ😍

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

من یه بار خواب دیدم که رفتم حضرت زهرا رو زیارت کردم دیدن این خواب خیلی سعادت میخواد منم اونموقع یه بچه فوق العاده پاک بودم😅

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

یه شب تلویزیون داشت حرم امام رضا را نشون میداد منم گریه ام گرفت شدید گفتم امام رضا چرا منو دعوت نمیک ...

آخی😍انشالله قسمت بشه 

من یه بار خواب دیدم که رفتم حضرت زهرا رو زیارت کردم دیدن این خواب خیلی سعادت میخواد منم اونموقع یه ب ...

😍😍خیلی حس خوبی دارن

خواب دیدم رفتم خانه خدا و با آب زمزم خودمو میشستم 

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

خواب دیدم رفتم خانه خدا و با آب زمزم خودمو میشستم

😍خودتونو از بدی ها شستین

من یه بار خواب دیدم توی حیاط خونمون دو تا درخت سیب قرمز سبز شده بلند و تنومند 

داشتم میگفتم این درخته مال منه <یه درخت سرسبز بود خیلی سبز ولی  هنوز سیب نداده بود>

و اون درخته مال داداشمه <اینم خیلی سرسبز بود ولی بهش سیبای قرمز وصل بود>

یک ماه بعد برادرم نمره رتبه کنکورش اومد و رشته مورد علاقش قبول شد 

منم یه چیزی بود که خیلی براش تلاش کرده بودم و فکر نمیکردم بشه برام شد

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید