2777
2789

بعد از این اتفاق ک افتاد ن میذاره اسنپ بگیرم ن میذاره تنها برم جایی الان کار دارم بازار حاضر شدم ک برم ی کاری براش تو مغازه پیش اومده میگه صبر کن تا کارم تموم بشه خودم بیام ببرمت وایسم هرجا کار داشتی برسونمت و خودم بیارمت. یعنی کلا همراهم باشه

خب من میخوام برم خرید هزار تا مغازه ممکنه برم سر بزنم اعصابمو داغون کرده چیکار کنم

بگذار بازار باهات بیا خودش خسته میشه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو جامعه مرد رو می دره 

خیالت جمع خودتم حق نداری جایی بری باهم میمونیم خونه

کپک میزنیم عشق میکنیم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خوبه که.مشخصه دوستت داره

ربط نداره  

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

ببخشید ولی از یه طرف درست میگه از یه طرف هم غیر منطقیه....ولی اگه میخوای الان که شبه بری،صبر کن با خودش برو

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

اووووه پس دیگه من دختر مجرد با اندکی بر و رو ساعت 7 8 شب تو زمستون میفتادم تو جاده چی؟

منم حالا خداییش ترسیدم الان 

ولی الان یادم میفته چه جاهایی تنهایی رفتم و چه ساعت‌هایی و با چه کسایی مو به تنم سیخ میشه 🫠🫠🫠🫠🫠

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
آخه اینجوری نمیشه تا کی قراره اینجور باشه؟

وای بخدا نمیدونم خب منم کار دارم اونم وقت که نمیکنه هی منو ببره اینور اونور وایسه تا کارام تموم شه الان داره شب میشه دیگه