بعد از این اتفاق ک افتاد ن میذاره اسنپ بگیرم ن میذاره تنها برم جایی الان کار دارم بازار حاضر شدم ک برم ی کاری براش تو مغازه پیش اومده میگه صبر کن تا کارم تموم بشه خودم بیام ببرمت وایسم هرجا کار داشتی برسونمت و خودم بیارمت. یعنی کلا همراهم باشه
خب من میخوام برم خرید هزار تا مغازه ممکنه برم سر بزنم اعصابمو داغون کرده چیکار کنم
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیالت جمع خودتم حق نداری جایی بری باهم میمونیم خونه
کپک میزنیم عشق میکنیم
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اووووه پس دیگه من دختر مجرد با اندکی بر و رو ساعت 7 8 شب تو زمستون میفتادم تو جاده چی؟
منم حالا خداییش ترسیدم الان
ولی الان یادم میفته چه جاهایی تنهایی رفتم و چه ساعتهایی و با چه کسایی مو به تنم سیخ میشه 🫠🫠🫠🫠🫠
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)