2777
2789

خواهران گلم توی کامنت ها لیست ختم ها را می‌گذارم انتخاب کنید و به همراه اسمتون اعلام کنید و بخونید همه ختم ها چهل روزه هستند به جز صلوات و زیارت عاشورا که 72 روزه هستند 

سلام خواهران گلم وقتتون بخیر عزیزان ختم ویژه ماه محرم تعداد نفرات کم داریم برای ختم ها لطفا ختم های باقی مانده شرکت کنید کسانی هم یک بار شرکت کردن میتونن بازم شرکت کنند تعداد باقی مانده ختم ها به شرح ذیل است 

ختم ۱زیارت عاشورا ۷۲ روزه🌹🌹

۴۶نفر کم داریم به ۷۲ نفر برسه

ختم چهل روز ‌۲_توسل به حضرت ابالفضل ذکر :« یا كاشف‌ َالكرب‌عن‌ وَجه‌ الحسین،‌ ِاكشف‌ كربی‌ بحق‌ اخیك‌ الحسین‌ (ع‌)»

تعداد 133 مرتبه🌹🌹

۲۱نفر کم داریم به ۴۰ نفربرسه

ختم ۳صلوات به مادر حضرت ابوالفضل ۱۳۵ مرتبه چهل روز🌹🌹

۱۵نفر کم داریم به ۴۰ نفربرسه

ختم ۴ذکر جهت برکت ۳۶۰ مرتبه الذی احسن الحسنی چهل‌روز 🌹🌹

۱۸نفر کم داریم به ۴۰ نفر برسه

ختم ۵سوره فجر 🌹🌹

۲۱نفر کم داریم به ۴۰ نفر برسه

ختم ۶ذکر استغفار ۷۰ مرتبه چهل روز 🌹🌹

۱۳نفر کم داریم به ۴۰ نفر برسه

ختم ۷زیارت وارث🌹🌹

۲۸نفر کم داریم به ۴۰ نفر برسه

ختم صلوات هر نفر ۲۰۰ صلوات هر روز🌹🌹

۱۵ نفر کم داریم به ۴۰ نفر برسه 

خواهران گلم از روز عید غدیر ختم ها شروع میشه هر عزیزی هر کدوم ختم ها را خواست به همراه اسم یا اسم مستعار اطلاع بده و از روز عید غدیر شروع کنه یک‌روز هم‌به نیت حاجت روایی شخص کل گروه اون ذکر را واسش میخونند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترو خدا بچه ها من حالم حیلی بده بخدا انقد ک دارم میمیرم دیگه فکر خود کشی زده بسرم نمیدونم چ غلطی بکنم ترو خدا ترو خدا برام دعا کنید ک مشکلم حل شه ب خواسته ام برسم. خیلی حالم بده التماس تون میکنم جای خواهر کوچیک تر تون.   بخدا دیگه نمی کشم چهار سال منتظرم. نشه دیگه میمیرم 

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

عزیزم من هستم ولی موندم چی بردرام🤕

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ای جانم حاجت روا بشی هر کدوم بیشتر به دلته ميتونی چند تا انتخاب کنی اگه فرصت داری

وقتم خالیه خودمم قرآن و ذکر میگم ولی ب دلم افتاد شرکت کنم بذار نگاه کنم بهت میگم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ای جانم حاجت روا بشی هر کدوم بیشتر به دلته ميتونی چند تا انتخاب کنی اگه فرصت داری

بهمچنین گلم

وقتم خالیه خودمم قرآن و ذکر میگم ولی ب دلم افتاد شرکت کنم بذار نگاه کنم بهت میگم

میشه موقع قران خوندنت ی دعا ام برای رسیدن ب خواسته من بکنی  خیلی حالم بده. 

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

عشقم ختم زیارت عاشورا 

ذکر استغفار 

و ذکر صلوات برای مادر حضرت ابوالفضل 

فقط هر روزی ک شروع شد ی خبر بهم بده گلم التماس دعا😘

میشه موقع قران خوندنت ی دعا ام برای رسیدن ب خواسته من بکنی خیلی حالم بده.

حتمان عزیز دلم انشالله هر چی ب دلت هست خدا بحق امام زمان گره دلت رو باز کنه 

صلوات نذر آقامون امام زمان و مادرش خیلی حاجت میده هرچند تا ک ب دلت هست نذر کن رد خور نداره😘

عشقم ختم زیارت عاشورا ذکر استغفار و ذکر صلوات برای مادر حضرت ابوالفضل فقط هر روزی ک شروع شد ی خبر به ...

حاجت روا گلم به چه اسمی بزنم واستون از عید غدیر شروع میشه روز شنبه ان شاء الله 

حاجت روا گلم به چه اسمی بزنم واستون از عید غدیر شروع میشه روز شنبه ان شاء الله

همین کاربری عزیزم 

ب همچنین قشنگم