2777
2789

خواهش میکنم خواهرانه کمکم کنید.من دارم برای دخترم جهیزیه میخرم. قبول نکردم مامان بابای پیر و بازنشستم بخرن. همسرمم همچین توقعی نداره چون برای مراسمات ازدواج خیلی به خودشو خونواده اش آسون گرفتم یه درک دو طرفه ایجاد شده.

الان سوالم اینه که شما چیا خریدین که اگه نباشه بعنوان یه مامان اولی اذیت میشم؟

تو این گرونی و اوضاع خراب نمیخوام خدایی نکرده چیزی بخرم که اسراف باشه یا الکی باشه.

نظر خودم فعلا رو کالاسکه و صندلی ماشین و جیم پلی و تخت کنار مادر هست که بعد از یه مدت بزارم تو اتاق دیگه جداش کنم. سرویس تخت کمد چهار پنج سالگی ببعد براش میگیریم.

چیزای ریزه میزه و ضروری چی بگیرم لطفا تجربیاتتونو بگید که نیازمندشم. 

آره تخت و کمد فعلا نخر ... کالسکه هم اگه زیاد اهل بیرون رفتنی بخر، من پسرم از یازده ماهگی راه رفت دیگه تو کالسکه نموند، قبل از اون هم میترسیدم با کالسکه ببرم بیرون سرما بخوره. 

لباس هم کم بخر، براش همون موقع بخر تا سایزش رو بدونی 

روروئک و تاب به نظر من واجبه و پوشک تا میتونی بخر 😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم خودم بخوام بخرم تخت و

و کمد خوب 

میخرم تا سن مدرسه مناسب باشه.وسایل بهداشتی رختخواب حوله لباس تخت کنار مادر میخرم  ‌بقیه چیزا رو هر دپوقت منایب سن ش بود انتخاب می‌کنم دونه دونه میخرم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من صندلی ماشین نگرفتم اصلا هم لازمم نشد چون دخترم تو بغلم میموند بقیه چیزا خوبه لازمت میشه بجاش روروئک بخر بهتره

لباس هم سایز ۰ نگیر زود بزرگ میشه میمونه رو دستت ۱ و ۲ اینا یه دست بگیر چون بچه نمیدونی جسش چه قدری میشه کلا من زیاد لباس نگرفته بودم از هر سایز و سنی یکی دو دست بقیه رو یادم نمیاد بپرس باز بگم

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

اگه پیاده بیرون نمیری کالسکه واقعا به کار نمیاد ، عوضش اگه با ماشین زیاد بیرون میرین صندلی ماشینی که مریر هم باشه خیلی خوبه چون هفت هشت ماه اول صندلی ماشین نمیتونی استفاده کنی و کریر بسیار کاربردیه ! لباس صفر دو سری بگیر جلو باز باشه بهتره منظور دکمه دار باشه پوشوندنش راحت تره ، زیردکمه برا بچه خیلی خوبه هم پوشکش خوب میمونه و باز نمیشه هم پهلوهای نی نی حفظ میشه و سرما نمیخوره ، زیرانداز برا تعویض پوشکش ، چند تا پارچه نرم برا خشک کردنش ، حوله نرم ، اگه رو میز غذا میخورین صندلی غذا خیلی واجبه چون از شش ماهگی فسقلی سعی میکنه بشینه و همراه شما غذا بخوره الان دختر من هفت ماهشه وقتی غذا میخوریم خودکشی میکنه دستش به غذاها برسه 

من صندلی ماشین نگرفتم اصلا هم لازمم نشد چون دخترم تو بغلم میموند بقیه چیزا خوبه لازمت میشه بجاش رورو ...

ممنون از تجربه ات دقیقا لباس چیزایی که گفتی گرفتم. صندلی ماشینو بیشتر به نیت سفر رفتن دارم میگیرم

اگه پیاده بیرون نمیری کالسکه واقعا به کار نمیاد ، عوضش اگه با ماشین زیاد بیرون میرین صندلی ماشینی که ...

ممنون از تجربه ات رو زمین ناهار میخوریم بنظرت بازم صندلی غذا واجب میشه برام؟

عالیه ممنونم از تجربه ات

خواهش می‌کنم عزیزم

امیدوارم به سلامتی بیاد بغلت

واسه من کالسکه و صندلی ماشین خیلی استفاده شد. لباس هم بادی زیر دکمه‌دار سایز ۱و۲ هر کدوم سه دست بگیر. سایز صفر هم هفته‌های آخر با توجه به وزن جنین که چقدر درشته و سایز صفری که پسند کردی چقدر کوچیک یا بزرگه(چون سایزها استاندارد نیستن) تصمیم بگیر که مثلا ۲ دست بگیری یا نه.

اگر هم توی فصل سرد بدنیاد میاد یکی دو دست سرهمی بدون جوراب براش بگیر.