2777
2789

چون ورشکسته شدن چند سال پیش یکم اوضاعشون بهم ریخته بود 

من گفتم قرار نیست همین الان عروسی کنیم صرفا فقط صحبت کنن تا خیال همه راحت باشه بعد خودمون دوتایی همه چیو جم میکنیم آخه الان مگه میشه خونه و ماشین سریع گرفت بعد اقدام کرد 

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

خودمم دوست دارم طرفم همه چی داشته باشه باهاش ازدواج کنم ولی الان واقعا سخته پسرا همه چیو ندارن بنظرتون اشتباه میکنم؟ اینکه میگم دوتایی باهم بسازیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگ شما نباید اینارو میگفتیشما باید سنگین میشستی

اونجا نگفتم اینجا گفتم اینارو یعنی به اونا هیچی نگفتم گفتم هرطور خودتون صلاح میدونید 😂

بذار پارتنرت این موضوع رو خودش با خانواده اش حل کنه

چند وقته باهمید؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

تو اصلا نمی‌فهمم برا چی با مادرش صحبت کردی اگه عرضه داره دست ننه باباشو بگیره بیارتش خاستگاری شرایطشونم بگن مگ خیلی ببخشید بزرگتر نداری که بشینن بحرفن ؟ نباید خودتو سبک میکردی بنظرم 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

تبریک میگم قراره پوستت کنده بشه باهم ساختن واسه ۲۰ سال پیش بود الان بدون حمایت پیر میشه آدم تا یه زن ...

خب پس چیکار باید کرد 🥲

خودمم دوست دارم طرفم همه چی داشته باشه باهاش ازدواج کنم ولی الان واقعا سخته پسرا همه چیو ندارن بنظرت ...

حرفت درست و قشنگه ولی وقتی مادرش میگه فعلا نمی‌آیم خاستگاری جای این حرف از سمت شما نیست

باید میکشیدی کنار اگ پسر همچنان پیگیر بود بهش این حرفو میزدی اگ بازم اقدامی نکردن خوشومد

بذار پارتنرت این موضوع رو خودش با خانواده اش حل کنهچند وقته باهمید؟؟

آره دخالت نکردم ولی پیش خودم داشتم بهش فک میکردم اینجا گفتم نظر بپرسم 

ما ۵ سال باهمیم