2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر مجرد و زن مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا هی ب هم برمسگردین و دوباره جدا میشسن،خدایی چهارده ساله هم اخه سن ازدواجه؟مخصوصا برا پسر،البته با عرض معذرت

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

نه نمیخاد شک نکن

اگه این پسره دوسش داشت نمیزاشت اون موقع این خانوم با یکی دیگه ازدواج کنه الانم حس میکنم میخواد ازش استفاده جنسی بکنه چون ایشون دیگه دختر باکره نیست ک براش دردسر داشته باشه

هرچند این کثافت بازی روز ب روز داره تو جامعه ما بیشتر میشه امیدوارم استارتر ب جمع اینجور زنایی ک بعد طلاق فقط کارشون سرویس دادن ب مردا و پسراس نپیونده و پاکی خودشو حفظ کنه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

پسر همسایه ما دو سه سال پیش که حدودا ۱۹/۲۰سالش بود با یه خانم مطلقه که یه بچه داشت ازدواج کرد جالبه که خانم چند سالم بزرگتر از پسره هست خانوادش کلی دعوا کردن کلی مخالفت کردن ولی اون پسره مردونگی کرد و روی حرفش وایساد الان از همون خانمه یه بچه هم داره و کلا دو تا بچه دارن

اگه این پسره دوسش داشت نمیزاشت اون موقع این خانوم با یکی دیگه ازدواج کنه الانم حس میکنم میخواد ازش ا ...

تا الان همچین کاری نکردم یعنی اجازه همچی کاری رو ندادم و نمی‌دم هیچوقت ان شاءالله 

اگه این پسره دوسش داشت نمیزاشت اون موقع این خانوم با یکی دیگه ازدواج کنه الانم حس میکنم میخواد ازش ا ...

من کار به بقیه حرفاتون ندارم ولی پسر ۱۴ ساله چطور نمیذاشت این خانم ازدواج کنه؟؟! یه بچه مدرسه ای بیش نبود