2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر مجرد و زن مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 46 پست
تا الان همچین کاری نکردم یعنی اجازه همچی کاری رو ندادم و نمی‌دم هیچوقت ان شاءالله

انشاالله عزیزم امیدوارم یه بخت خوب خدا نصیبت کنه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر همسایه ما دو سه سال پیش که حدودا ۱۹/۲۰سالش بود با یه خانم مطلقه که یه بچه داشت ازدواج کرد جالبه ...

ما هم برعکسش تو فامیل داشتیم پسر مجرد با یه خانم مطلقه که بچه داشت ازدواج کرد بعد چند سال هم طلاقش داد

من کار به بقیه حرفاتون ندارم ولی پسر ۱۴ ساله چطور نمیذاشت این خانم ازدواج کنه؟؟! یه بچه مدرسه ای بیش ...

عزیزم شاید من دیدم و الان میگم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چه زیبا.آقا هم ۱۰ سال بیکار منتظر شما نشسته بودن و تا اومدین پذیرا شدن :/فقط فقط امیدوارم با عشق اون ...

معلومه که اون مرد هم‌با صدنفر بوده حتی نمی‌خوام قضاوت کنم شاید پافشاری اسی برای طلاق هم همون مرد بوده یا توی ازدواج هم با هم در ارتباط بودن 

چنین چیزایی دیدم ولی منظور کلی من اسی نیست 

چ خوب ولی من ازش بزرگتر نیستم

منظورم از گفتن اون این بود که باید پسره رو بسنجی و مطمئن بشی که واقعا قصدش ازدواج باشه نه اینکه فقط بخواد به اسم مطلقه بودنت رها کنه .

از الان که داری اشنا میشی باهاش هم نهایت تا یکسال دیگه رابطتتون رو رسمی کنید وگرنه هر چی بیشتر طول بکشه دوری و چالش و این چیزا بیشتر میشه

ان شاالله خداکنه😔آدم از بخت اولش شانس نکنه دیگه نمیکنه

ن اینجوری انرژی منفی نده ب خودت گلم درکت میکنم من طلاق نگرفتم اما تو شرایطش قرار گرفتم و حتی الانم زندگیم خوب نیست شوهرم نمیخوادم اما بخاطر بچم موندم تو دیگه تموم کردی فکر گذشته نباش دیگه حتما این جدایی برات بهتر بوده ک انتخابش کردی امیدوارم خدا هرچی خیرته سر راهت قرار بده

بهش بگو با خانوادش بیان خاستگاریت 

بزار تو تنش با خانوادش قرار بگیره ببین می‌تونه خانوادشو متقاعد کنه یا آخرش میگه چون خانوادم قبول نمیکنن ما دیگه را همون از هم جداعه 

دوران داره یا میاد یا نمیاد ،،،نیومد ک بیخیالش شو دوستم نباش ک وابستت می‌کنه و ازت سواستفاده می‌کنه 

اگر قبول کردن و اومدن خاستگاریت جواب رد بده 

تا ب اون سنی ک میخوای برسی بعد ج مثبت بده بهش یکاری کن ۳ـ۴بار بیان خاستگاریت ،ک بعد ازدواج منت سرت نزارن ک زبونت دراز باشه چندبار اومدین خاستگاری تا ج + دادم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست