2777
2789

۱۰۰ لطفی یگانه پارسال

راضی نیستم هیچ تغییری نکردم از روبرو قبلا باریک تر بود بینیم 

اما خب بدم نیست

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه داد؟ مگه بیمه هزینه عمل زیباییو میده

خیر 

من وقتی رفتم زیبایی عمل کنم دکتر اسکن بینی رو دید گفت انحراف داخلی هم داری اونم رفع میکنم منم مدارکشو گرفتم به بیمه ارائه دادم اوناهم دادن

۸ سال پیش ۲۰ تومن شد

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

الانم همون قیمته؟چطوره کارش

نه فکر کنم بیشتر شده

نمیدونم

من که تغییری نکردم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

سلام عزیزم خوبی؟

گلم تو یه تاپیک نوشته بودی دوستت دعا گرفت شب برگشت .تورو جان هرکی دوستداری کمکم کن.

شرایطم خیلی حاده.از کی گرفت ؟بعدش الان باهم هستن‌؟دعاش چطور بود لطفا کمکم کن خیای آشفته هستم

میتونی ازش برام بپرسی؟ همین پیاممو براش اسکرین شات بگیر بگو دوستم گرفتار نامزدش رفته می‌خواد برشگردو ...

سید جلال سید حسینی سرچ کن اینستاگرام شماره و پیجش میاد

💕

سلام عزیزم وقتتون بخیر میخواستم راجع به دکتر نجمه رجبی و عمل بینی تون بپرسم راضی بودین؟ بینی تون با قبل عمل چقدر فرقشه؟ بینی تون استخوانی بود یا گوشتی؟ و اینکه من چنتا پیج رو دنبال میکنم برای نمونه کار های خانم دکتر میخواستم بدونم شما با کدوم پیج برای ویزیت هماهنگ شدین؟ ممنون می‌شم جواب بدین.