2777
2789
عنوان

آشنایی با پسر مذهبی (اگه میشه با نظراتتون کمکم کنین خیلی دو دلم)

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 45 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا میگم پسر عمم اومده میگ‌چند سالشه زیاد اهمیت نده فلان بهشم به شوخی گفتما نکنه غیرت بیجایی ناراحت ...

این غیرت بیجا نیست میخواد کسی نظر غیر معمول بهت نکنه خوبه هر کسی باهات دست بده یا شوخی کنه فرقی نکنه و خودشم با دختر خاله و زن دادشش و خواهر خودت مجازه هر کاری ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

وای اصلا سن شون مناسب ازدواج نیستپسرا زیر ۲۵ هنوز ب ثبات احساسی عقلی نرسیدنمن پیشنهاد نمیکنم اصلا

قرار نیست که همین الان ازدواج کنیم😶( البته با اون باشه همین الانم میاد خواستگاری😂)

فعلا اشنایی ساده من خودم‌پدرم اصلا نمیزارهههه تا ۲۵ خدا میدونه چطور میشه

ببخشیدا قصد دخالت ندارمفقط یکم زود بفکر ازدواج نیستی؟الان ۱۸ سالته بفکر آینده ک دانشگاه باش بقیش ب م ...

فعلا اشنایی من خودم‌دوست ندارم الان ازدواج‌کنم با حرفش لرزه میوفته به تنم 

ایشون میگن کمک‌هم‌کنیم با هم‌بخونیم رتبه هامون خدا بخواد نردیک‌هم شه یه جا باشیم همش اینو‌میگه و کلا به فکر درسمه مثلا میگ ۱۰ دقیقه حرف بزنیم بعد سریع بریم درس بخونیما تا فلان ساعت بعد به هم‌بگیم 

شبیه مشاور

وقتی میری دانشگاه تازه وارد جامعه شدی شروع میشه شناخت خودت و جامعه و هدف هات...چیزایی که الان برات م ...

من به فکر هدفمم هستم دارم درسمو میخونم و... 

نمیگم درسمو ول میکنم میرم ازدواج که گفتم خیلی پیشنهاد بوده اصلا قبول نکردم ایشونم شانسی بود کلا ولی خیلی ادم مثبتیه می خوام بگم اصلا راجب چیزای پرت حرف نزده کلا فقط به فکر اینده هست و صبح از ۵ بیدار میشه تا۳ درس میخونه از ۴ تا ۹ کلاس داره بعد تا شب باز درس میخونه

حالا وقتاییم که دانشگاه داره میره صبحا دانشگاه بعد کلاس بعد درس 

به منم تو درس خوندن خیلی کمک کرده 

این غیرت بیجا نیست میخواد کسی نظر غیر معمول بهت نکنه خوبه هر کسی باهات دست بده یا شوخی کنه فرقی نکنه ...

نه خب من خودمم این طوری نیستم کلا با پسرای فامیل به سختی سلام میکنم چه برسه حرف بزنم 

نه خب من خودمم این طوری نیستم کلا با پسرای فامیل به سختی سلام میکنم چه برسه حرف بزنم

احتمالا نظر اونم در همین حده

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

چه رفتاری بکنه میفهمم غیرتی بیجاس؟

با هم بیرون برید..یا دوتایی برید تو جمع دوستاش

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)