2777
2789
عنوان

آشنایی با پسر مذهبی (اگه میشه با نظراتتون کمکم کنین خیلی دو دلم)

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 45 پست
۲۱ از لحاظ مالی دوست داره مستقل باشه وگرنه پدرشون میتونن کمک کنن مخصوصا تک پسر هست تا سال بعد میگه م ...

وای اصلا سن شون مناسب ازدواج نیست

پسرا زیر ۲۵ هنوز ب ثبات احساسی عقلی نرسیدن

من پیشنهاد نمیکنم اصلا

🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قراره چندسال تو اب نمکش بخوابی تا شرایط ازدواج پیدا کنه الان فکر سخت گیر بودن و غیرت و فلانش نبا ...

کلا میگه کنکور در بیام چیزی که می خوام گفتم پدرم خیلی حساسه میگه بابام و من راضیش میکنیم تو فقط بگو باشه😶

اگه کنکور ندادی هنوز و وارد دانشگاه نشدی شوهر و پسر ببوس و بزار کنار بچسب به خودت و آیندت

به فکر ایندم که هستم ولی همچین فردی که این ویژگیا رو داره دیگه خیلیییی سخت پیدا میشه

کلا میگه کنکور در بیام چیزی که می خوام گفتم پدرم خیلی حساسه میگه بابام و من راضیش میکنیم تو فقط بگو ...

اگه تا یکسال آینده شرایط ازدواج دارید جفتتون، قبول‌ کن اگر ن تمومش کن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

چون گفته پیش خانوادم حجاب کن یعنی غیرتی بی جا شده منظورت اینه؟شاید مثلا خانوادش دوست دارن طبق سلیقه ...

نه غیرتی بیجا از این نظر که مثلا میگم پسر عمم اومده میگه چند سالشه😶 زیاد اهمیت نده😶😂

به فکر ایندم که هستم ولی همچین فردی که این ویژگیا رو داره دیگه خیلیییی سخت پیدا میشه

وقتی میری دانشگاه تازه وارد جامعه شدی شروع میشه شناخت خودت و جامعه و هدف هات...چیزایی که الان برات ملاکه اونموقع حتی برات بی معنیه....کاش دخترامون یادبگیرن شناخت خودشون و هدف هاشون و استقلالشون از ازدواج کردن مهم تره

حرفاش باهات مغایرت ندارهغیرت بیجا دقیقا چیه ؟

مثلا میگم پسر عمم اومده میگ‌چند سالشه زیاد اهمیت نده فلان 

بهشم به شوخی گفتما نکنه غیرت بیجایی ناراحت شد گفت خب دوست دارم روت حساسم می خوای نباشم

دقیقاً چقدر شبیه منی منم ظاهرم امروزی اما عقایدم دیروزی البته دور از تعصب اینطور که میگی خیلی پسر خو ...

خیلی خوبه اصلا من فکر میکردم همچین پسرایی دیگه نیستن و میگفتم تا اخر عمر تنها میمونم ولی وقتی با ایشون اشنا شدم نظرم کامل عوض شده

دقیقاً چقدر شبیه منی منم ظاهرم امروزی اما عقایدم دیروزی البته دور از تعصب اینطور که میگی خیلی پسر خو ...

در مورد موضوع حجاب یا غیرت بیجا؟ 

ممکنه پنهون کنه غیرت بیجا بودنشو؟ 

اخه خیلی میترسم دیدم اطراف با غیرت بیجا مثلا میگن با دوستات نرو فلان نکن کی بود چیشد گوشیتو بده از این ادما متنفرم میترسم از اونا باشه