2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه دلم میخواست یه عشق واقعی و دوطرفه رو تجربه کنم اما هیچوقت قسمتم نشد  عشقو تجربه کردم ...

من واقعا دو طرفه بودن و واقعی بودنش رو حس میکنم..ولی همه میگن عشق های واقعی هیچ وقت بهم نمیرسن درسته😢.

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸
نمیتونی فراموشش کنی؟ فک میکنی اون چقد دوست داره؟

نه یه سری گفتم بهش  ما که بهم نمیرسیم جدا شیم..اونم بیچاره از من بدتر دیونه شد😢

اینم بگم خیلی از پسرا قبل ازدواج ادای عاشقا رو درمیارن اما بعدش عوض میشن بخاطر هیجانیه که دارن اینطو ...

من اولین تجربمه تا حالا هم با هیچ پسری حرف نزدم به عنوان دوست و.. فقط همیشه دور ورم بودن اصلا محل نمیذاشتم نه اینکه بخوام الکی تفریف کنم شما که منو نمیشناسین ولی خوشگلم و ساده

عشقمم سادس و ظاهرشم معمولیه.اصلا باور کنین نمیدونم چطور اینقدر بهش وابسته شدم.من اصلا به کارمندا و استادا که دوست داشتن باهام دوست باشن محل نمیدادم اخرش اینطور شدم..ولی اینو میدونم بی تجربگی و احساسی بودنم اصلا خوب نیست .دختر اینقدر ساده باشه بده

خلاصه الان میگم حتما گناه میکنم از تینم ناراحتم😢

ناراحت نباش عزیزم خب سعی کن کم کم رابطتو باهاش کمتر کنی که بیشتر گناه نکرده باشی خیلی خوبه که حواست هست خدا دوست داره پس همه چیو بسپار به خودش بذار عشق اولت شوهرت باشه بیشتر از این نذار بهت نزدیک بشه که فراموش کردنشم سخت تر میشه