2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشم گفتم قبول نمیکنن چون دوسال ازت بزرگترم.بعد خانواده من نسبت به اون تحصیل کرده و فرهنگ بالاتری دارن.خانواده عشقم بازارین..خلاصه من که خیلی عاشقشم اونم هست واقعا ثابت کرده ولی هر دو میدونیم به هیچ عنوان نمیشه و خانواده من قبول نمیکنن 😢😢ولی به مامانمم گفتم تا وقتی بخوادم عشقمه ..حتی تا اخر عمر..واقعا همین خانواده ها عامل خیانت میشن😭من این اولین پسر و عشق زندگیمه هر کی دیگم بیاد که باهاش اگه ازدواج کنم فقط اینو دوست دارم 

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸
بهشم گفتم قبول نمیکنن چون دوسال ازت بزرگترم.بعد خانواده من نسبت به اون تحصیل کرده و فرهنگ بالاتری دا ...

چندوقته باهم آشنا شدین؟

بذار یکم زمان بگذره ببین بازم همین حسو به هم دارین یا نه

چندوقته باهم آشنا شدین؟ بذار یکم زمان بگذره ببین بازم همین حسو به هم دارین یا نه

عزیزم نزدیک یکساله..به نظرت کمه برا شناخت؟من خیلی بی تجربم نمیدونم هیچی..فقط میدونم اینقدر دوسش دارم و شده عشقم حاضرم واسش هر کاری کنم

عزیزم نزدیک یکساله..به نظرت کمه برا شناخت؟من خیلی بی تجربم نمیدونم هیچی..فقط میدونم اینقدر دوسش دارم ...

به نظرم فقط با احساست تصمیم نگیر آخه عشق اول اونم اوایلش ادم همین حسو داره اما وقتی وارد زندگی بشی با همه این اختلافایی که گفتی سن و فرهنگ و تحصیلات و وضع مالی شاید به مشکل بخورین

خلاصه الان از یه طرفم عذاب وجدان دارم چرا باهاش دوست شدم.چون من دختر تقریبا مذهبی بودم و این رابطه ها رو قبول نداشتم .ولی الان نمیتونم ولش کنم دیونه میشم😢😢