2777
2789

مدل ناخن دخترانه می‌فرستید کره ای ببینیم ؟

ناخن مصنوعی سفارش بدم با اندازه انگشتان با سایز انگشتان و مدل پیدا نمی‌کنم خیلی خوب شما اگه مدل خیلی خوب دخترانه کره‌ای که مثلاً اندازش خیلی بلند نباشه متوسط باشه و طرحش کیوت باشه بفرستید رنگ‌های مشکی و سبز تمش باشه ممنون میشم من که مشکی و سبز اگر تو ترک فرستادیم مشکی و سبز هر دوتا باشند و کیوت باشه بهتره چون تم لباسم دو تا لباس انتخاب کردم مشکیه یکیش کامل یکی دیگه هم سبزه

چرا کـاشت نمیری

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مشکی که ندارم ولی خب خودم می‌خوام برم کاشت ناخن اینارو انتخاب کردم:)

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا کـاشت نمیری

آخه مامانم میگه کاش ناخنامو خراب می‌کنه تازه این ناخن مصنوعی هم هزار بار گفتم تا مامانم قبول کردن بعد مثلاً مامانم نیست بابامه چون بابام خیلی مذهبی گیر میده ولی مامانم نه مامانم باز با بابام خیلی فرق داره مامانم بیشتر طرف منه

آخه مامانم میگه کاش ناخنامو خراب می‌کنه تازه این ناخن مصنوعی هم هزار بار گفتم تا مامانم قبول کردن بع ...

چند سالته گلی؟

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲