2777
2789

اگ موهات زیاده نه اشتباه منو نکن میگیری هم اول باید با سشوار معمولی خشک کنی بعد با برس دار براشینگ کنی در کل ب نظر من زیاد کاربردی نیس خصوصا چرخشیا چون یرای من چرخشش کلا از کار افتاد اگرم بخوام دوباره برای براشینگ برس دار بگیرم حتما از اینا که سریشون ثابته میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من دارم و راضیم . دیگه لازم نیست یه دستت سشوار باشه ، یکی برس . دو تا همزمان توی یه دستت هستن و راحت تری

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
والا من دارم و راضیم . دیگه لازم نیست یه دستت سشوار باشه ، یکی برس . دو تا همزمان توی یه دستت هستن و ...

مارکش چیه؟

سرش چرخشیه یا ثابته؟

بعد حموم موی نم دارو خشک میکنه؟

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
مارکش چیه؟سرش چرخشیه یا ثابته؟بعد حموم موی نم دارو خشک میکنه؟

سرش ثابته ، مارک بابلیس 

آره ، البته اگه موهات پر پشته باید یه مدت بذاری داخل حوله بمونه ، کامل آب اضافش خشک بشه ، فقط نم داشته باشه ، بعد سشوار بکشی . موهات خیلی خیس باشه سخت میشه سشوار کردن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
سرش ثابته ، مارک بابلیس آره ، البته اگه موهات پر پشته باید یه مدت بذاری داخل حوله بمونه ، کامل آب اض ...

موهاتو صاف میکنه؟

حالا نه شلاقی هااا، مرتب کنه منظورمه

واقعا راضی هستی؟

یعنی همون سشواره که باد داره فقط سرش برس ثابت داره درسته؟

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
موهاتو صاف میکنه؟حالا نه شلاقی هااا، مرتب کنه منظورمهواقعا راضی هستی؟یعنی همون سشواره که باد داره فق ...

بستگی داره موهای خودت چقدر صاف یا فر یا وز باشه . موها رو مرتب میکنه البته قدرتش کمتر از سشوار های قوی معمولی هست ولی اینکه دو تا چیز رو لازم نیست همزمان بگیری دستت برای من خیلی خوبه ، چون اصلا نمیتونستم سشوار و برس رو همزمان کنترل کنم 😂😂😂😂

البته این رو هم بگم من سشوار با سر چرخشی هم گرفتم و راستش از اون راضی ترم تا اینی که سرش ثابته ، مارک معروفی هم نیست و اینکه سشوار کشیدن باهاش قلق داره ، من فعلا موهام کوتاهه و خیلی راحتم باهاش ولی خیلی هم شنیدم که بعضیا میگن گیر میکنه تو موها یا موهاشون رو میکشه ، پس حتما قبل از اینکه بخری یه جایی پیدا کن و امتحان کن ببین میتونی سشوار بکشی باهاش یا اذیتت میکنه