2777
2789
عنوان

کتاب های کنکورم کسی میخاد 😊🧬

115 بازدید | 14 پست

بچه ها کلش باهم فقط ۹۰۰ هزار تومان خودتون مقایسه کنید فقط پول دوجلد اینقدر میشه 😊🖐 واقعا پولشو احتیاج داشتم کم گذاشتم

ریاضی جامع مهرو ماه +شیمی جامع خیلی سبز +فیزیک جامع خیلی سبز اینا چاپ ۱۴۰۱ هستند 

زیست پینوکیو ققط جلد سوال چاپ ۱۴۰۳ آخرین چاپ که قیمت این کتاب فقط خودش ۶۰۰ تومنه 

زمین شناسی جامع مهرو ماه چاپ ۱۴۰۳ 

هویت اجتماعی چاپ ۱۴۰۳ آخرین چاپ 

جزوه اساتید کلاس انلاین هم دارم ارزون میدم 

🎀 ‌اگه به دنیای زیبایی و آرایش علاقه‌مندی و دوست داری یه مهارت پرطرفدار و پولساز یاد بگیری، این فرصت عالی رو از دست نده!  

💄 داخل این کانال، پکیج‌های کامل آموزش آرایشگری از صفر تا پیشرفته گذاشته شده؛ شامل آموزش میکاپ، گریم، شینیون، رنگ و مش، کوتاهی، ابرو، پوست و هر چیزی که برای آرایشگر حرفه‌ای شدن لازمه.  

✅ آموزش‌ها کاملاً کاربردی و قابل استفاده توی سالن یا حتی برای راه‌اندازی کار شخصی‌ان.  

✅ مناسب برای تمام سنین؛ چه مبتدی باشی، چه یه آرایشگر در حال پیشرفت!  

✅ قیمت‌ها منصفانه‌ست و نسبت به کیفیت آموزش واقعاً می‌ارزه.  

📲 برای دیدن آموزش‌ها و شروع مسیر آرایشگری، فقط کافیه وارد کانال بشی:  

@amoozesharayshgari

سوالی داشتی یا نیاز به مشاوره داشتی، خوشحال میشم راهنماییت کنم 💕✨ روبیکا سرچ کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🎀 ‌اگه به دنیای زیبایی و آرایش علاقه‌مندی و دوست داری یه مهارت پرطرفدار و پولساز یاد بگیری، این فرصت عالی رو از دست نده!  

💄 داخل این کانال، پکیج‌های کامل آموزش آرایشگری از صفر تا پیشرفته گذاشته شده؛ شامل آموزش میکاپ، گریم، شینیون، رنگ و مش، کوتاهی، ابرو، پوست و هر چیزی که برای آرایشگر حرفه‌ای شدن لازمه.  

✅ آموزش‌ها کاملاً کاربردی و قابل استفاده توی سالن یا حتی برای راه‌اندازی کار شخصی‌ان.  

✅ مناسب برای تمام سنین؛ چه مبتدی باشی، چه یه آرایشگر در حال پیشرفت!  

✅ قیمت‌ها منصفانه‌ست و نسبت به کیفیت آموزش واقعاً می‌ارزه.  

📲 برای دیدن آموزش‌ها و شروع مسیر آرایشگری، فقط کافیه وارد کانال بشی:  

@amoozesharayshgari

سوالی داشتی یا نیاز به مشاوره داشتی، خوشحال میشم راهنماییت کنم 💕✨ روبیکا سرچ کن

عزیزم بزار دیوار با قیمت بیشتر بفروشش 

والا قیمت یک کتابت انقدر میشه 

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

عزیزم بزار دیوار با قیمت بیشتر بفروشش والا قیمت یک کتابت انقدر میشه

اره خودمم ذره ذره خریدم تو دوسال ولی ظاهرا کنکور تجربی قسمت من نبود 

بعد کنکور شاید بخرن الانکه کسی گمونم نخره