2777
2789
عنوان

به تو چه فضول

256 بازدید | 38 پست

من نچرال ترین دختر دنیاعم حتی ناخن هم کاشت نکردم ولی به نظرم هر آدمی حق انتخاب داره و با بدنش هر کاری میتونه انجام بده مثلا یکی میبینه دماغش بزرگه اگه عمل کنه خوشگل میشه یکی با ناخن های ژلیش شده حالش بهتره مشکلش چیه ؟ باید مثل عقب مونده های ناصرالدین شاه سیبیل بزارم خوشت بیاااد؟؟؟

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

چرا جمع میبندی

یه کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن

🏴‍☠️ -حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」goftino.com/c/L7sybT

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه کجا بحث بوده من عقب موندم‌.‌..

پربازدید 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

نچرال ترین دختر دنیاعم ادعای بزرگیه ها

بله بزرگه منم ادعا میکنم میتونم ثابت کنم😊😊😊

به ما مردا حسودیتون بشه 

مردا هیچ کاری هم نکنن قشنگنن😍😍

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چیزی نگفتن که فقط گفتن خسته شدیم از بس تو خیابون عملی دیدیم وگرنه هرکی مختاره بدن خودشه اختیار شو داره به منو تو چه امااا یه جوری ادا میان و خودشونو میگیرن انگار لباش شبیه اردکه مثلا کجارو فتح کرده خوبه میلیونی خرج کرده شده اون از خونه باباش که نیاورده 😅😅

من نمیدونم چرا اینقدر به ظاهر و تیپ و قیافه مردم کار داریم؟! آقا بذار هر کی هر چی می‌خواد بپوشه هر کی هر کار دوست پاره با صورت و بدنش بکنه، اخه به ما چه ربطی داره؟! ما فقط میتونیم در مورد یه رفتار یا ادب و شخصیت و شعور کسی نظر بدیم اونم درصورتی که به ما ضرری بزنه

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
به ما مردا حسودیتون بشه مردا هیچ کاری هم نکنن قشنگنن😍😍

اطرفم همه مردا هم بینیشون عمله هم بوتاکس و فیلر چونه زدن بازم زشته بعدا مسئله رو جنسیتی نکن 😒

چرا جمع میبندییه کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن

دوکیلو 

با یه کیلو درست نمیشه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏