2777
2789

وایی درکت میکنم من یه من پریودام اینور اونور میشد هی پریود میشدم قطع میشد منم موهام بوتاکس بود حوصله نداشتم هی ماسک و قر و فراشو تحمل کنم🥲

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت با این صبرتبچه هم داری؟

ارہ ی دختر 5 سالہ دارم

ھر روز میرم حموم عادت دارم نرم خوابم نمیبرہ😁

شوھرمم ھمش دعوام میکنہ اینقدر ھر روز حموم نرو اخر کچل میشی

ولی دست خودم نیست عادت کردم با این موی بلند ھر روزم سشوار میکشم

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
وایی درکت میکنم من یه من پریودام اینور اونور میشد هی پریود میشدم قطع میشد منم موهام بوتاکس بود حوصله ...

من الان دیگه ماسک نمیزنم هر سه چهار بار حموم یکی

بعد حموم سرم مو میزنم بعدش سشوار

چهارساعت تو حموم نمیشه بود که

بچه داریم.وقت نداریم

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
من الان دیگه ماسک نمیزنم هر سه چهار بار حموم یکیبعد حموم سرم مو میزنم بعدش سشوارچهارساعت تو حموم نمی ...

آخ درک میکنم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

اگه موهات اون موقع الوده نمیشن میتونی خودت یا شوهرت بالا بگیرین و غسل کنی موهات خیس نمیشن یا کوتاه کن راحت شو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

جنوب باشه همینجور؟

عزیزم جنب

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اگه موهات اون موقع الوده نمیشن میتونی خودت یا شوهرت بالا بگیرین و غسل کنی موهات خیس نمیشن یا کوتاه ک ...

😳😳

درطوفان زندگی باخدابودن،بهتر از ناخدا بودن است.اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنمون صلوات بفرست 🌹🌹
اگه موهات اون موقع الوده نمیشن میتونی خودت یا شوهرت بالا بگیرین و غسل کنی موهات خیس نمیشن یا کوتاه ک ...

متوجه نشدم

چجوری غسل کنه موهاش خیس نشه؟؟؟

شوهرش چی رو بالا بگیره؟؟؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
متوجه نشدمچجوری غسل کنه موهاش خیس نشه؟؟؟شوهرش چی رو بالا بگیره؟؟؟

اگه موهاش نجس نشده خودش یا شوهرش موهاشو بالا نگه داره و غسلشو بکنه فقط قسمتی از موهاش که نزدیک سرشه خیس میشه چون سرشو باید دست بکشه و دنباله موهاش یا خشک میمونه یا کمی مرطوب میشه

تو غسل همه جا باید شسته بسه

عزیزم مو جزو بدن حساب نمیشه مثل گوشواره و گردنبند و النگو میمونه اگه الوده شده باشه باید بشوریش ولی غسل نیست و اگه پاک باشن خب نشورش میتونی درش بیاری و از حموم اومدی دستت کتی چون پاکه

پس چرا مژه اینجوری نیست.

منظورت کاشت مژه هست ؟