گشنمع از دیشب ۳ ساعت بیشتر نخوابیدم کوفتم نداریم درحال مردنم زندایم طبقه پایین مونه مامانبزرگم خونشون بوده برا ناهار حتما از ناهارش مونده هی میگم برم غذا بگیرم خو الان غش میکنم دوبار میگم مامانم فهمید میگه زشته چرا رفتی فلان
تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش
ولا سه ساعت بیشتر نخوابیذم درحال مردنم چشامم نمیبینن درستت
تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با رژیم پروتین و تنفلات فقط اجیل و میوه اونم ن خیلی ی برنامس بهت میگه باتوجه به وزنت چقد کالری در روز بخوری چقد پروتین چق کربوهیدارت و چقد چربی با توجه به اینا میخوری و در هیچ شرایطی هم ول نمیکنی و ورزش هم حتما باید باشع کنارش