2777
2789

پسر دوسته اینو هم من میدونم هم مامانم من هیچ بدی در حقش نکرده بودم از ۵ سالگی خیلی کتک خوردم تاوان تموم گند کاریاشو من با کتک و تحقیر پس دادم همین که داداشم یکم بزرگ شده چنان طرفشو میگیره داداشم فحش مرده و زنده بهش میده یک کلمه چیزی نمیگه بابام بهش منم اومدم توی اتاق بخوابم بابامم توی اتاقم بود داشت یه چیزی برمی‌داشت داداشم اومد گفت بابا ۱ تومن بده بازی جدید بندازم روی دستگاه بابام گفت چشم پسر بابا و از این حرفا منم گفتم با ناز بگم گفتم پس من چی؟گفت تو یکی خفه برو اونور گفتم چرا آخه مگه چمه گفت بی عقلی گفتم چرا  چکار کردم گفت همین که تازه مامانتو کار داشتی از توی اتاق با صدای بلند صداش زدی گفتی مامان یعنی بی عقلی ولی  مامانم داشت  اهنگ گوش می‌داد باید با صدای بلند میگفتم میخواستم بگم دردم شروع شده برام کیسه آب گرم بیار یک ساعت تمام گریه کردم لعنت به این زندگی

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

پدر منم همینه اخرین بار ماه پیش دعوا کردیم کلی فحشم داد و گفت دیگ هیچ نسبتی باهات ندارم و دیگ از اون موقع قهر هستیم و دیگ هم قرار نیست صحبت کنیم🚶‍♀️دعوامون هم سر داداشم بود با اونم قهرم از اون موقع

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
پدر منم همینه اخرین بار ماه پیش دعوا کردیم کلی فحشم داد و گفت دیگ هیچ نسبتی باهات ندارم و دیگ از اون ...

متنفرم از تمام کسایی که بین دختر و پسر تبعیض قائل میشن از جمله مادربزرگ عمه ها و بابای خودم تنفرررر دارم دوست دارم وقتی همچین چیزی میبینم یه چکش بردارم محکم بزنه به سر همشون

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم از تمام کسایی که بین دختر و پسر تبعیض قائل میشن از جمله مادربزرگ عمه ها و بابای خودم تنفرررر ...

میفهمم چ حسی داری. خیلی سخته. ولی خب چیکار کنیم مجبوریم تحمل کنیم

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤