2777
2789
عنوان

غذا ببرم براشون

1148 بازدید | 51 پست

داریم منو رفیقم و رلامون میریم بیرون

من برا رل خودم دلمه درس کرده بودم نمیدونستم رفیقامونم قرارع بیان

من خوابم برد دلمه ردیف اخرش سوخته

اولین باره ی چیزی میبرم براشون

بنظرتون زشته ببرم؟

ردیف های بالاشو چیدم تو ظرف روشو تزیین کردم

ولی دو دلم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بهش گفته بودم چند روز پیش دلمه درس میکنم برات 

ذوقشو داشت و داره🥲💔 حیف شد

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زشته یا ببرم

سالما رو چیدم تو ظرف فقط ۲ـ۳ تاش دیواره هاش یخورده تیره شده مابقی سالمن چیدم

اونایی که سالمه ببر

اره سالما رو چیدم ولی ۲ـ۳ تاش تیرس

بردارم ردیف بهم میخوره

زشته؟

زشته یا ببرمسالما رو چیدم تو ظرف فقط ۲ـ۳ تاش دیواره هاش یخورده تیره شده مابقی سالمن چیدم

ببر دیگه اگه سالمن 

میخوای عکسشم بزار بگیم خوبه یانه

چون گفتی میارم زشته نبری

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

ی سوال شما چطور جلو خانوادتون غذا درست میکنین برا رلتون یعنی چی میگین

مامانم در جریانه

به نظر کلا نبرید یا مال دوستتون و جدا بدید بهش ببره خونه.

زشته؟🥲

ما امروز ماشین نداریم اونا میان دنبالمون تنها نمیشیم بهش بدم

ببر دیگه اگه سالمن میخوای عکسشم بزار بگیم خوبه یانهچون گفتی میارم زشته نبری

بمون عکس بدم

وای دلمه سوخته عالیه انگار دودیه

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

ببر دیگه اگه سالمن میخوای عکسشم بزار بگیم خوبه یانهچون گفتی میارم زشته نبری