2777
2789

شهرخودم نداره رشتموشهرهمجوارم۴ نفریکساله دارم میخونم حیفه ک ازمون ندم میخوام بزنم شهر همجوار و الکی استشهادمحلی بگیرم و قولنامه ک بومی اونجام میشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتهای دفترچه استشهاد نامه هس همونو میدی چند همسایه امضا کنه بعد میبری کلانتری همون محل برات مهر بزنه که مثلا شما 10 ساله ساکن همین شهری هستی که میخوای براش آزمون بدی

اما کلک ها امسال گفتن علاوه بر این باید سند یا قولنامه خونه که کد رهگیری داره و به نام خود داوطلب یا پدر یا مادرش هم هست هم ببری 

نمیدونم میشه یا ن ولی شما حق الناس رو هم در نظر بگیردر ضمن معلمی شغلی هست که باید خوب و بد رو یاد بچ ...

اخه اینا خودشون خیلی کارشون درسته ظرفیتازو صفر کردن منی ک یکساله دارم با دوتا بجه میخونم و درسهارو چن دووور خوندم چرا عقب بیفتم 

انتهای دفترچه استشهاد نامه هس همونو میدی چند همسایه امضا کنه بعد میبری کلانتری همون محل برات مهر بزن ...

اووه نمیشه یعنی قولنامه جعلی برد؟؟؟ واینکه اگه مثلا شهرخودم یکنفر هم میخولست بنظرت شهرخودم ازمون میدادم یا همجوارک۴ نفرمیخوان

میتونیدبرای اون شهر آزمون بدید اما بدون سهمیه بومیکاملا درکت میکنم امسال خیلیا بابت این موضوع لطمه د ...

اخه سخت میشه بومی هم امتیازش بالاس عملا هرچی هم نمرم بالا باشه رد میشم بنظرتون اگه شهرخودم یکنفر رو هم میخواست شهرخودم ارمون میدادم یا میرفتم همجوار ک۴ نفره؟

اخه سخت میشه بومی هم امتیازش بالاس عملا هرچی هم نمرم بالا باشه رد میشم بنظرتون اگه شهرخودم یکنفر رو ...

اامامثال بیشترین امتیاز رو بخش کتبی داره  که بنظرم این خیلی خوبه شما اگه خوندی؟ و به مباحث مسلطی شهر خودت آزمون بده