2777
2789
عنوان

پدرم بیش از حد به لباس پوشیدنم گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 42 پست
پدرت یه بیمار روانیه که خودش از صبح تا شب زن هارو دید میزنه فک میکنه بیرون که بری همه میخوان بخورنت

این چه طرز حرف زدنه، کار باباش درست نیست، نگرانه ولی میتونه خیلی بهتر بیان کنه

شما چقدر بی ادبی

واقعا مردهای خیابان خیلی هاشون حروم زاده هستن من الان نه آرایشی دارم نه مو بیرون می‌زارم با حجاب میر ...

پدر من اینجوری نیست خودش صرفا چون مردای بد دیده بهم میگه پوشیده تر بپوش

خیلی بدم اومد اون کاربر چرت و پرت نوشته در مورد پدرم ندیده و نشناخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حجاب خدا اجباری کردپیامبر و امام ترویج داد یعنی هیز بودن

پیامبر شما چندین و چند زن داشت چی بگم والا

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

مطابق روز و مد یعنی بدون روسری و شالتاپ نیم تنهدامن کوتاه پا لخت یا شلوار براق رنگ تن و جذب

اره دیگه مد امسال دامن بدون شلوار بود

دختر دایی من اومده بود عید امسال پا لخت بود داشتم شاخ در میاوردم

و اینکه یجوری نگاه کردم ک یعنی اصلا خوشم نیومده اینجوری اومدی خونه مون وقتی یه پسر جَوون داریم تو خونه 

🍉

پدر من اینجوری نیست خودش صرفا چون مردای بد دیده بهم میگه پوشیده تر بپوشخیلی بدم اومد اون کاربر چرت و ...

آره حرفش زشت بود

پدر شما فقط چون می‌دونه جامعه چطوری هست تذکر میده

شما با خودش برو خرید موقع خرید راضیش کن راحتی بعدا

منم همسرم گیر میده با خودش میرم بعدا دیگه حرفی نمیزنه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
پدر من همچین آدمی نیست مودب باش لطفابیخودی توهین نکنین و قضاوت نکنین مردمو

قانون فرافکنی همینه میخوای بپذیر میخوای نپذیر با پدرت موافقی خب چادر بپوش کاری نداره

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

لباس با لباس فرق داره .حق با پدرته .

نه والا من فقط چون لباسام شاید یکم کوتاه یا رنگ خاصی دارن پدرم نگران میشه همش و این نگرانیش خیلی اذیتم میکنه 

همش میگه جامعه خوبی نیست دخترا رو اذیت میکنن 

میگه من هم جنس هامو میشناسم دیدم که چجوری به زن ها آزار میرسونن 

خب میگم پدر من آدم مریض مریضه منو اذیت میکنه اون چادری هم اذیت میکنه اونی که لخته هم اذیت میکنه

پیامبر شما چندین و چند زن داشت چی بگم والا

پیامبر من؟

شما پیامبر نداری؟؟؟؟!

زن هاشون مشکلی نداشتن من و شما چرا مشکل داشته باشیم آخه

اون زمان جنگ بوده و خدا اجازه چهارتا زن داده

ولی گفت رضایت همسر اول باشه عدالت رعایت و....

مردهای الان یک زن دارن صدتا معشوقه خوبه 

قانون فرافکنی همینه میخوای بپذیر میخوای نپذیر با پدرت موافقی خب چادر بپوش کاری نداره

هر آدمی اخلاق خوب و بد داره 

نمیشه به خاطر اخلاق بدش تو از اون دور بیای توهین کنی 

معذرت خواهیم که بلد نیستی الحمدالله 

فقط مردایی که خودشون هیزن فک میکنن بقیه مردا هم مثل خودشون هیز و گرگ اند

توصیه حجاب و پوشش مناسب ربطی به هیزی نداره به هرحال مردها همجنسای خودشونو بهتر میشناسن و می‌خوان از خونوادشون محافظت کنن درضمن این حرفتون یجورایی تهمته به خیلی از مردهای پاک 

اره دیگه مد امسال دامن بدون شلوار بوددختر دایی من اومده بود عید امسال پا لخت بود داشتم شاخ در میاورد ...

آره قشنگ نیست

ببین من اگر همسرم هم حرفی نزنه خودم خیلی چیزها رو رعایت میکنم چون حیا دارم