2777
2789

من اصلا زیاد باز یا جذب هم نمیپوشم ولی خیلی به استایلم میرسم کلا و مطابق مد روز میپوشم معمولا

همش بهم گیر میده این پدر عزیزم 

بعد در حدی که گاها نمیذاره با اون لباسایی که پوشیدم برم بیرون میگه برو عوص کن 

دیگه خسته شدم 

امروز گفتم پدر من تمومش کن من که بالاخره دور از چشم تو اونجوری که بخوام میپوشم تو که میدونی لباس پوشیدنمم بد نیست 

همون خرفای همیشگی رو تحویلم داد که نههه اکثر مرداااا خرابن نگاه میکنن بهت حرف میزنن اذیتت میکنن و ...

متنفرم از این تعصبای بیخود 

از این فرهنگ مزخرف 

حتی باید برای لباس پوشیدنمم جواب پس بدم 

کلافه شدم 

حق با پدرته

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مردایی که خودشون هیزن فک میکنن بقیه مردا هم مثل خودشون هیز و گرگ اند

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

پدرت هم جنس های خودش روبهترازتومیشناسه.

واینکه اون سنی ازش گذشته اون از دیده میگه

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

پدرت یه بیمار روانیه که خودش از صبح تا شب زن هارو دید میزنه فک میکنه بیرون که بری همه میخوان بخورنت

خجالت بکش چقدر بی شخصیت و بی شعوری 

حق نداری به پدر من توهین کنی اون از نگرانی اینجوری میگه 

چشم پاک تر از پدرم وجود نداره

خب لباس های قشنگ اما پوشیده بپوش

و اینکه طبق مد پیش رفتن اصلا کار درستی نیست 

چون شاید چند وقت دیگه نیم تنه و لباسای باز مد شد باید پیروی کنی؟

و اینکه هر چی بگه از روی دوست داشتنه که روت حساسه 

لباس قشنگ و پوشیده پیدا کن بپوش

و اینکه راست میگه مردای هیز خیلی زیادن و کثیف 

🍉

پدرت یه بیمار روانیه که خودش از صبح تا شب زن هارو دید میزنه فک میکنه بیرون که بری همه میخوان بخورنت

واقعا مردهای خیابان خیلی هاشون حروم زاده هستن من الان نه آرایشی دارم نه مو بیرون می‌زارم با حجاب میرم میام هزار تا تیکه میشنوم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
خب لباس های قشنگ اما پوشیده بپوشو اینکه طبق مد پیش رفتن اصلا کار درستی نیست چون شاید چند وقت دیگه نی ...

مطابق روز و مد یعنی بدون روسری و شال

تاپ نیم تنه

دامن کوتاه پا لخت یا شلوار براق رنگ تن و جذب

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
خجالت بکش چقدر بی شخصیت و بی شعوری حق نداری به پدر من توهین کنی اون از نگرانی اینجوری میگه چشم پاک ت ...

👏👏👏

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...