2777
2789
عنوان

رشتمو دوست ندارم

2836 بازدید | 34 پست

من رشته برستاري ميخونم ولي هيجوقت دوسش نداشتم، با خودم كغتم شايد اكه ادامش بدم بهش علاقه مند ميشم ولي اينطور كه نشد هيجي با رفتاراييم كه استادا دارن كلا متنفر شدم، الان بايد ترم شيش رو شروع ميكردم اما جون دخترم سه ماهشه مجبور شدم مرخصي بكيرم و اينطوريم يه سال عقب ميفتم،خودم خيلي دلم ميخواس روانشناسي بخونم اتفاقا بعد برستاري همينم قبول شدم ولي كفتن برستاري راحت تر ميشه رفت سركار و اين حرفا، راستش احساس ميكنم هيج انكيزه اي برا ادامش ندارم ولي مجبورم تمومش كنم، خيلي ناراحتم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق هيجانم كلا خون ببينم حال ميكنم😁

بعضي وقتام سعي ميكنم خودم برا خودم سرم وصل كنم😁

عاشق بوي الكلم😁

دوس داشتم پزشكي بخونم ولي ديگه مزدوج شدم فك نكنم بتونم از پسش بربيام

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔

روانشناسی خیلی خوبه ولی با کارشناسی اصلا کار نداری .روانشناسی دکتراش عالیه .ارشد بالینیم همینطور . ولی عزیزم شما که اینهمه جلو اومدی ترم 6 رسیدی 2 ترم دیگه تمومی بنظرم همین ادامه بده .کاش مرخصی نمیگرفتی 

لطفا لایک نکنین مرسی💝
خب فوق چیز دیگه ای بخون

اينقدر خسته شدم ازش كه اصلا تو فكرش نيستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بازار کارش خوبه ولی خیلی دل و جرات میخواد😞

آدم باید خیلی سنگ دل بشه واسه این رشته

به نظرم برو دنبال علاقه ات....آدمیزاد یک بار به دنیا میاد و فقط یکبار زندگی میکنه 

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
پرستاري خوبه كه  روانشناسي بازار كار نداره

روانشناسی ارشد و دکتراش مخصوصا بازار کارش خیلی خوبه .و اینکه کارش و درامد دست خود طرفه مثلا با ارشدش ممکنه یکی ماهی 1 تومن داشته باشه یکی 20 تومن..

لطفا لایک نکنین مرسی💝
روانشناسی خیلی خوبه ولی با کارشناسی اصلا کار نداری .روانشناسی دکتراش عالیه .ارشد بالینیم همینطور . و ...

نميشد دخترم  سه ماهشه هيجكسم ندارم كمكم بده، شيرم از بستونك نميخوره اصلا راهي نداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بازار کارش خوبه ولی خیلی دل و جرات میخواد😞 آدم باید خیلی سنگ دل بشه واسه این رشته به نظرم برو دنب ...

رشته ها بیمارستانی مثل اینا واسه خانم ها خوب نیس ..یه خانم با روحیه ظریف رو زمخت میکنه

لطفا لایک نکنین مرسی💝