ببین منم توی موقعیتی مشابه شما بودم
دو تا انتخاب داری
۱ : یا خووووودت تصمیم بگیری ادامه بدی
۲ : یا خووووودت تصمیم بگیری ادامه ندی
به هییییییچ کس مربوط نیست اینو واسه همه تفهیم کن که اگر این جایگاه، مناسبِ هرررر کسی هست باااااز هم دلیل نمیشه که برای تو مناسب باشه
وقتی به این باور برسی که تصمیم نهایی با خودته و هیچ کس نمیتونه زیر سوال ببرتت تازه میتونی کاری که فکر میکنی درسته انجام بدی
حالا من از خودم بگم
توی موقعیتی بودم که به شدت از نظر روحی به هم ریختم و با سه تا روانشناس و روانپزشک صحبت کردم تا بتونم به ثبات برسم که همه چیو ول کنم یا ادامه بدم
در نهایت تصمیمم به ادامه بود ولی این انتخاب خودمه برای همین به جون کسی غر نمیزنم و فکر نمیکنم دیگران برام تصمیم گرفتن
حالا چی شد که به این نتیجه رسیدم که ادامه بدم؟
برای خودم هدف ساختم
هدف کوچیکی هم نبود هدف معنوی ساختم دقیقا همون چیزی که از خودم و زندگیم و عمرم انتظار داشتم
این هدف معنوی بهم انگیزه داد که شرایط رو برای خودم طوری بسازم که از جایگاه خودم لذت ببرم
درست رو ادامه بده و ول نکن هر رشته دیگه ای هم میخوندی همینو بهت میگفتم ولی به خودت بگو من درسمو میخونم تهش اینه که لیسانس روانشناسی همممم میگیرم
رها کردن کاری که شروع کردی و به دمش رسیدی جالب نیست به این چشم بهش نگاه کن که اگر یه روزی خدای نکرده عزیزت رو توی شرایط بحرانی دیدی تو بتونی نجاتش بدی اینجوری یک سال باقی مونده رو راحت تر میگذرونی و تصمیم گیری برات راحت تر میشه و راحت تر میتونی به هدف معنوی ای که برای خودت میسازی فکر کنی