2777
2789
عنوان

رشتمو دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2836 بازدید | 34 پست
دو ترم که چیزی نیست،الان یکسالم استراحت میکنی.  بعد دلت واسه بیمارستان تنگ نمیشه؟

دلم واسه بيمارستان تنك بشه؟؟؟ ترم بيشو كارآموزي نرفتم يه نفس راحت كشيدم، البته استادامون بعضيش خيلي يي احترامي ميكنن شده مزيد بر علت

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرخصی شما یه ترمه اس یا دوترمه؟

يه ترم ميشه بكيريم دو ترمم ميشه

من يه ترم كرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خواهر منم مثل شماست مامایی میخونه اصلا ردوست نداره رشتشو میگه پرسنل بیمارستان با دانشجوای پزشکی خیلی ...

در مورد اين جريان صحبت نكنم بهتره كه ميشه مثنوي هفتاد من كاغذ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلم واسه بيمارستان تنك بشه؟؟؟ ترم بيشو كارآموزي نرفتم يه نفس راحت كشيدم، البته استادامون بعضيش خيلي ...

عزیزم من کاملا درکت میکنم میدونم احساست چیه برخورد پرسنل بیمارستان با دانشجو ها پزشکی و پیرا دیدم و همه چیز ولی بنظرم خب شما الان بخاطر دخترت نمیتونی درس بخونی چ روانشناسی چ پرستاری.بذار این دوترم بگذره بعد پرستاری رو ادامه بده کارشناسیت بگیر میتونی مشغول ب کارهم بشی و اگه بازم علاقه ب درس خوندن داشتی ارشد روانشناسی شرکت کن

لطفا لایک نکنین مرسی💝
يه ترم ميشه بكيريم دو ترمم ميشه من يه ترم كرفتم

عزیزم اگه پرستاریو دوس نداری ادامه نده

پرستاری فقط عشق میخواد

و اینکه میگی بچه کوچیک داری تو طرح خیلی واست دردسر میشه شیفتا

ولی خب بازار کارش نسبتا خوبه ولی خب درآمدش نسبت به زحمتش کمه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

عوضش شوهرم خيلي راضيه ترم دو خواسم تغيير رشته بدم برم روانشناسي نذاشت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلم واسه بيمارستان تنك بشه؟؟؟ ترم بيشو كارآموزي نرفتم يه نفس راحت كشيدم، البته استادامون بعضيش خيلي ...

خب اصلا کادر درمان دوست نداری پس😕

ولی به نظرم حیفه هرجور میتونی تموم کن بعد فوق یه رشته متفاوت بخون که کلا تو بیمارستان نباشی

Something good is going to happen

غصمم اينه اصلا نميتونم از رشتن بنالم

ميكه جي كم داري خيليا از خداشونه و اين حرفا

ميكه بهونه مياري ولي من نميدونم بايد جطور بكم من فقط عذاب ميكشم باهاش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ادم یه وقتایی میبینه به رشتش علاقه داره بعد ک تو محیط کار قرار مگیره میفهمه که چه غلطی کرده،علاقه کی ...

آخه من تمايل جندانيم ندارن كار كنم خيلي دلم ميسوزه برا دخترم شوهرم ميكه حتما بايد بري سر كار اما من ميكم اكه ديدم دخترم داره اذيت ميشه قيدشو ميزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تا اين حد تنفر نداشنم اما رفتار بعضي استادامون خيلي توهين آميزه كه باعث ميشه تحملش برام سخت بشه

شوهرم امشب عصباني شد كفت جقد اين حرفو تكرار ميكني نميدونه جه فشاري بهم مياد زقتي رفتار استادامون ايقد بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین منم توی موقعیتی مشابه شما بودم 

دو تا انتخاب داری

۱ : یا خووووودت تصمیم بگیری ادامه بدی

۲ : یا خووووودت تصمیم بگیری ادامه ندی

به هییییییچ کس مربوط نیست اینو واسه همه تفهیم کن که اگر این جایگاه، مناسبِ هرررر کسی هست باااااز هم دلیل نمیشه که برای تو مناسب باشه

وقتی به این باور برسی که تصمیم نهایی با خودته و هیچ کس نمیتونه زیر سوال ببرتت تازه میتونی کاری که فکر میکنی درسته انجام بدی

حالا من از خودم بگم

توی موقعیتی بودم که به شدت از نظر روحی به هم ریختم و با سه تا روانشناس و روانپزشک صحبت کردم تا بتونم به ثبات برسم که همه چیو ول کنم یا ادامه بدم

در نهایت تصمیمم به ادامه بود ولی این انتخاب خودمه برای همین به جون کسی غر نمیزنم و فکر نمیکنم دیگران برام تصمیم گرفتن

حالا چی شد که به این نتیجه رسیدم که ادامه بدم؟ 

برای خودم هدف ساختم

هدف کوچیکی هم نبود هدف معنوی ساختم دقیقا همون چیزی که از خودم و زندگیم و عمرم انتظار داشتم

این هدف معنوی بهم انگیزه داد که شرایط رو برای خودم طوری بسازم که از جایگاه خودم لذت ببرم 

درست رو ادامه بده و ول نکن هر رشته دیگه ای هم میخوندی همینو بهت میگفتم ولی به خودت بگو من درسمو میخونم تهش اینه که لیسانس روانشناسی همممم میگیرم

رها کردن کاری که شروع کردی و به دمش رسیدی جالب نیست به این چشم بهش نگاه کن که اگر یه روزی خدای نکرده عزیزت رو توی شرایط بحرانی دیدی تو بتونی نجاتش بدی اینجوری یک سال باقی مونده رو راحت تر میگذرونی و تصمیم گیری برات راحت تر میشه و راحت تر میتونی به هدف معنوی ای که برای خودت میسازی فکر کنی

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

من درست در لحظه ای که همه پل های پشت سرم رو خراب کردم و گفتم قید همه چی رو میزنم پشیمون شدم 😃

استعفا دادم

هی میرفتم میگفتم یکی رو بگیرید من برم

هر روز سر میزدم و منتظر بودم یه نفرو حایگزین من پیدا کنن ولی اصلا قبول نمی کردن و میگفتن اصلا استعفات رو قبول نکردیم ولب من گفتم قراردادم تموم بشه یک روز هم نمی مونم حتی از همکارام خداحافظی کردم به عالم و آدم فهموندم از نظر روحی کشش ندارم

بعد یه مدت یکی  رو آوردن تا کارو بهش آموزش بدم

دقیقا موقعی که دیدم همه چیز تموم شده به خودم گفتم چرا این میتونه و من نمیتونم؟ مخصوصا اینکه طرف فکر میکرد خیلی باعرضه ست که این توانایی رو داره یه جورایی رگ غیرتم باد کرد

رفتم و دوباره پل ها رو ساختم و استعفایی که هنوز قبولش نکرده بودن رو پس گرفتم

هنوزم از موقعیتم صد در صد راضی نیستم ولی حداقلش اینه که الان مثل قبل خودمو آزار نمیدم چون خوووووودم تصمیم گرفتم بمونم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است