من رشته برستاري ميخونم ولي هيجوقت دوسش نداشتم، با خودم كغتم شايد اكه ادامش بدم بهش علاقه مند ميشم ولي اينطور كه نشد هيجي با رفتاراييم كه استادا دارن كلا متنفر شدم، الان بايد ترم شيش رو شروع ميكردم اما جون دخترم سه ماهشه مجبور شدم مرخصي بكيرم و اينطوريم يه سال عقب ميفتم،خودم خيلي دلم ميخواس روانشناسي بخونم اتفاقا بعد برستاري همينم قبول شدم ولي كفتن برستاري راحت تر ميشه رفت سركار و اين حرفا، راستش احساس ميكنم هيج انكيزه اي برا ادامش ندارم ولي مجبورم تمومش كنم، خيلي ناراحتم
فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ببین تقریبا ۳ ماه دیگه کنکوره ، تو هم که مرخصی گرفتی ، چرا از این فرصت استفاده نمیکنی یه بار د ...
آخه دلبخواه نيس من دارم دانشكاه دولتي ميخونم و اجازه ندارم اين كارو كنم اول بايد قبل اي كه نتايج بيادكامل انصراف داده باشم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بچه ها منم رشتمو دوس ندارم دارم حقوق می خونم اولش شیفته موقیعت اجتماعیشو درامدش شدم ولی از اول هم به ...
از کجا اومدی این تاپیک😂من واقعا اون روز دیگه میخواستم گریه کنم،هرچیم به شوهرم میگم نمیخوام برم سر کار میگه نمیشه،تنها راهی که داریم اینه که خودمون شرایطمون رو عوض کنیم و سعی کنیم بریم رشته ای که دوستش داریم😥
این تاپیکو دوسال پیش زدم ولی ذره ای از احساسم کم نشده که بیشترم از رشتم بدم میاد☹این یعنی صدسالم بگذره باز از رشتمون بدمون میاد
1
5
10
15
20
25
30
35
40