2777
2789

مامان بابام از هم جدا شدن من با مامانم زندگی میکنم با اینکه این همه بدی کرد به ما و هر بلایی تونست سر ما آورد ولی بازم دلم به حالش میسوزه 

کارتم گم شده بود بهش گفته بودم بره بگیره چون هنوز 18 سالم نشده خودم نمیتونم برم بگیرم بعد امروز زنگ زدم بهش ببینم رفته گرفته یا نه از لحنش فهمیدم مواد زده و چند روز سرکار نرفته تازه چند وقت بود درست شده بود تو فکر این بودم که به مامانبزرگم بگم براش زن پیدا کنه تا سر و سامون بگیره ولی دوباره رفته سمت مواد دلم میخواد گریه کنم نمیتونم به کسی بگم به مامانم بگم سرزنشم می‌کنه که چرا براش دل میسوزونی ولی دست خودم نیست با اون همه بدی لازم دلم میسوزه همه ش می‌گفت مراقب خودت باش خودش هم می‌دونه مواد زده دست خودش نیست میترسه بلایی سر من با مامانم بیاره ولی من احمقم بازم دلم به حالش میسوزه به مامانبزرگم گفته بود امانته دست شما مراقبش باشید💔

تموم شد..💔

چرا تو این سن باید انقدر استرس همه رو داشته باشم همین امروز به خاطر ریزش موهام تاپیک زدم به خاطر استرس دارم کچل میشم اینم روش اضافه شد 

تموم شد..💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حالم از این هم بدتره ولی به روی خودم نمیارم

ای بابا 

این دنیای لعنتی مهمون رو پیر کرده 

ای کاش اونموقع که به فکر بچه ان 

با خودشون فکر کنن 

نکنه بچم بگه چرا منو آوردی ؟ 

دنبال هوس خودشونن💔

سوال حس ششم به هیچ وجه پاسخگو نیستم .❌

عزیزم 

ایشالا درست میشه 

شما غصه نخور جانم 

ببرینشون کمپ دوباره 

باهاشون صحبت کنین بخاطر شما اراده کنن 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

یه زن دیگه رو بدبخت نکنبذار بکشه حالش اینطوری خوبه توام سعی کن برای زندگی خودت کاری کنی دیگه بابات ا ...

نمیتونم شاید راحت باشه ولی نمیتونم غصه نخورم

تموم شد..💔

عزیزم ایشالا درست میشه شما غصه نخور جانم ببرینشون کمپ دوباره باهاشون صحبت کنین بخاطر شما اراده کنن

نمیتونم سنم زیاد نیست کجا ببرم نه پول دارم نه حامی

تموم شد..💔

ای بابا این دنیای لعنتی مهمون رو پیر کرده ای کاش اونموقع که به فکر بچه ان با خودشون فکر کنن نکنه بچم ...

روزی هزار بار به خودم میگم چرا اومدم به این دنیا ولی چه فایده هیچی عوض نمیشه 

تموم شد..💔

عزیزم ایشالا درست میشه شما غصه نخور جانم ببرینشون کمپ دوباره باهاشون صحبت کنین بخاطر شما اراده کنن

اصلا به روی خودم نیاوردم که فهمیدم چون میترسیدم بفهمه دلش بشکنه

تموم شد..💔