2777
2789
عنوان

دچار کمبود اعتماد به نفس شدم

114 بازدید | 12 پست

حس میکنم دیگه روی خوش زندگی رو نمیبینم

هرشب یاد رابطه گذشتم میفتم 

خودخوری میکنم

میگم نکنه من مقصر بودم

نکنه من کامل نبودم

شاید خودمو خیلی ثابت نکردم

دوستان همسر من خودشیفته بود

اولای ازدواج خیلی محبت ازش دیدم. خیلی زیاد

ولی رفته رفته فهمیدم منفعت خودش ملاک زندگیه

من از حقم دفاع کردم . اونم دید نمیتونه ازم استفاده کنه دیگه پیگیرم نشد نه خودش نه خانوادش:)

۱ سال عقد بودم

خودشیفته چکارامیکرد؟مثال

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمی که نخواد بمونه بهترین هم که باشی یه راهی پیدا میکنه و گیری میبینه که بره تو کامل ترینی شاید برای اون نه ولی برای خودت مطمئن باش 

تمومش کن 

تو وسیله نیستی انقدر خودتو بالا و پایین نکن حیفه توعه :/

ناموسا با من مهربان باشید من آدم خوبیم

خودشیفته چکارامیکرد؟مثال

ببین نشون میداد علاقه داره ولی تاوقتی ک ب حرفاش گوش میکردی. این منفعت مالی براش خیلی ملاک بود

بهش پول میدادی دهنشو میبست حتی قربون صدقتم میرفت

یه روز ازت تعریف می‌کرد ی روز هرچی از تو دهنش درمیومد میگفت جوریکه نمیفهمیدی کدوم حرف دلشه

همه جور حرفی میزنن و معتقدن تو باید دنبال من بدویی حتی هرکاری کنم تو باید بمونی

ادمی که نخواد بمونه بهترین هم که باشی یه راهی پیدا میکنه و گیری میبینه که بره تو کامل ترینی شاید برا ...

اره واقعا

من خیلی خودمو کشتم واسش. تغییر دادم. صدمو گذاشتم

ولی نمیدید هنوز طلبکار بود 

پیام آشتی میداد ولی نه اینکه ببخشید من اشتباه کردم. تو پیامای آشتیش هنوزم من مقصر بودم

یعنی کلا میدونستم این ۱ سال هرکاری بکنه بازم من مقصرم من باید تغییر کنم

مشاوره میرفتیم انقدر ماهر بود تو نقاب زنی ک مشاوره میگفت چقدر خوب ک دنبال تغییره‌. بعد مشاوره میومد ب من میگفت تغییر کن همه چی تقصیر توعه:)))

اره زندگی باهاشون سخته طرف منم انگاری هست باید همیشه بری مشاوره تا راه کار بگیری

مشاوره میرفتم جلو مشاوره خودشو خوب نشون میداد

میومدیم بیرون همون آش بود و همون کاسه

اره اینم یه مشکلشونه خودت تنها برو بگو به مشاوره که اینجور ه اصلا میتونی یه مشاور دیگه بری

الان ک دارم جدا میشم ولی باید برم خودمم

از بس با ذهنم بازی کرده واقعا خسته ام💔

ببین نشون میداد علاقه داره ولی تاوقتی ک ب حرفاش گوش میکردی. این منفعت مالی براش خیلی ملاک بودبهش پول ...

وای چ وحشتناک 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم