2777
2789

لطفا بیان،پسرم خیلی عصبیه چهارسال و هشت ماهشه چیزیو میخواد دادو بیداد میکنه تو سر خودش میزنه زمین و زمانو بهم میریزه خودشو زمین میکوبه به حدی گریه ودا میکنه دیگه بعدش صداش میگیره،نگیر مشاورو روانشناس چون شرایطشو ندارم جاییم دکتر خوبی نداره لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این رفتار تو این سن تا حدودی طبیعی هست ولی اگه زیادیه ببین چرا اینجوری شده مثلن سرش داد زدین یا اینکه چیزیو خاسته مدام ن آوردین یا گوشی و تلویزیون زیادی نگاه می‌کنه یا دلیل دیگه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اره همه اینا هست

عزیزم سعی کن اینارو حل کنی ی مدت با آرامش رفتار کنین باهاش حتا اگه داد میزنه گریه می‌کنه سر چیزای بیخود بازم دعواش نکنین بغلش کنین فقط . تا میتونین تلویزیون و گوشی رو محدود کنین 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

وقتایی که این خرکت رو میزنه بغلش کن بهش محبت کن بوسش کن قربون صداش برو

ازبس جیغ میکشه نمیزاره،مثلا با پسرعموش بازی میکنه باید هرچی این بگه همون بشه وگرنه داد میزنه گریه زاری

عزیزم سعی کن اینارو حل کنی ی مدت با آرامش رفتار کنین باهاش حتا اگه داد میزنه گریه می‌کنه سر چیزای بی ...

گوشی رو کم میدیم اما تلوزیون خیلی کم،ینطرت انیمیشنایی هست ارام باشه و برا ذهنشون خوب باشه؟