2777
2789

من تازه ثبت نام کردم  حالاکتاب رو ک نگاه میکنم وحشت میکنم خیلی سوالاش زیاده بنظرتون کتاب رو بخونم یانمونه سوال توی اینترنت؟؟ چ سوالی بیشترمیادتوروخداکمک کنید🥺🥺🙏🙏

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی راحته من دفعه اول قبول شدم

از بازار دانلود کن چند تا برنامه نمونه سوال آیین نامه هست 

همونارو تست بزن

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

به من بچه ها تو موسسه یه پی دی اف دادن همه سوالات از همون بود من حتی یکبارم کتابو نخوندم ینی اصلا کتاب نداشتم😂

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

یکدور کتاب و دور کن،بعد تستای سالای قبل و بزن.

ولی هر سوال که زدی تو ذهنت نگه دار و سر سری ازش رد نشو.

قبول میشی،راحته

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱

نه بابا کی کتاب رو میخونه

برو تو گوگل نمونه سوال جواب بده

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

نمونه سوالات انترنت بخون علائم همش بخون یاد بگیر نکته برداری کن پی دف از خانم تازه امتحان گرفتن بگیر بخون سوالات هر کاردکس بخون درست 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

برا آزمون پی دی اف سوالارو بخر بخون صددرصد قبول میشی

تواینترنت منظورته؟؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
خیلی راحته من دفعه اول قبول شدماز بازار دانلود کن چند تا برنامه نمونه سوال آیین نامه هست همونارو تست ...

خوشبحالت مبارکت باشه 🥰

من فکنکنم اول بار قبول شم چون بلد نیستم‌چ سوالایی بخونممم 

پی دی آف ۳۰ دوره آزمون قبلی رو بخونید کافیه

همین جیزیو ک نوشتی توگوگل بزنم میاربالا؟؟