2777
2789
عنوان

خواهرانه

89 بازدید | 8 پست

یه قضیه در ارتباط با ازدواج اولم هست تا حالا به هیشکی حتی مادرم این قضیه رو نگفتم فقط خودم میدونم دوس دارم اینجا یکم راجبش حرف بزنم 5 سال از اون ماجرا میگذره ولی هنوزم چون نتونستم سایتش کنم بهش فکر میکنم داغون میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 13 سالم بود که با پسر خالم ازدواج کردم از همون بچگی اسم مارو باهم میاوردن دویال نامزد بودیم تو دوران نامزدی دخترونگیمو از دست دادم موند اون موقع بهم گفت خودم ردیفش میکنم تو نگران نباش اصلا منم به هیشکی چیزی نگفتم بچه بودم واقعا نمیدونستم چی کنم 

خالم قبول نکرد گفت خواهرزاده خودمه میشناسمش منو بردن معاینه که گفتن بله دختر نیستم هرچی بهش گفتم بابا کار خودت بوده با چشمات دیدی انکار کرد اینطور شد که من اومدم خونه بابام و دایی‌ام رفتن که اوضاع رو درست کنن رفتن با شوهر سابقم حرف بزنن که بهشون گفته بود باید دخترونگیمو واسم بیاره وای خدا من چقدر حقارت کشید