2777
2789

گفتم هر کی تو زندگی من دخالت کنه دیگه احترامش دست خودش نیست. دست منه. و دیگه نباید ناراحت باشه من باهاش برخورد بدی داشته باشم. 

چون سر کارای دخترش، من فقط به دخترش گفتم هر طور صلاح بدونم رفتار میکنم. مادرشوهرم با توپ پر، زنگ زد از دخترش دفاع کنه منم اینو گفتم. 

دیگه دید من نمی‌ترسم و شوهرم هم پشتمه معذرت خواهی کرد ازم. 

ولی واقعا ناراحتم که چرا زندگی من درگیر همچین چرندیاتی میشه همش و من انگار قرار نیست تو زندگیم از دست اینا آرامش داشته باشم

خوب کردی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

من دیدم با دخالت خانواده ها چه زندگی های قشنگی خراب شده

آفرین اجازه نده

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترشدادم ارامش میگیره.خانواده شوهرم تارنگ پرده خونم جای مبلم همچیزم دخالت میکردن پوشیدن لباس رنگ رژازهرچی بخوای شوهرم پشتم نبوداجازه نمیدادازخودم دفاع کنم اخرش منوکتک میزدولی ازشون فاصله گرفتم پسرم بزرگ شدوپشتم شده خودمم ازهیچکس دیگه نمیترسم میگم من فقط به عقدشوهرم دراومدم نه خانوادش دیگه راحت شدم هرچی هم بگن جرات ندارن جلو روم بگن

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
بهترشدادم ارامش میگیره.خانواده شوهرم تارنگ پرده خونم جای مبلم همچیزم دخالت میکردن پوشیدن لباس رنگ رژ ...

به مادرشوهرا رو بدی میگن امشب باهاش بخواب

امشب باهاش نخواب

مادرشوهر من میگفت زود بخوابید فردا فلانی(شوهرم)میخواد بره سرکار

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
به مادرشوهرا رو بدی میگن امشب باهاش بخوابامشب باهاش نخوابمادرشوهر من میگفت زود بخوابید فردا فلانی(شو ...

یسری هستن خیلی خوبن ولی بعضیاواقعاشورشودراوردن مادرشوهرمن که پیله کرده بودبرودکترجراحی کن رحم ببنددیگه بچه دارنشی درصورتیکه یه بچه دارم

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....