2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چحوری از کدوم قسمت و چ لینکی

برو تو‌تاپیکی ک میخای حذف کنی دستت رو بزن تو عنوان نگه دار 

ی پنجره وا میشه گزینه کپی ادرس لینک رو بزن 

لینک تاپیک برات کپی میشه 

بع. بزن روی این ایدی 

@niniyar‍ 

گزینه ارسال پیامو‌ بزن 

تو عنوانش ی سلامی چیزی بنویس تو متن 

لینکی ک کپی کردیو بذار و ارسال کن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

اونایی که پست نذاشته کسی توش میتونی حذف کنی خودت

بقیه رو هم روزای زوج لینکش رو بفرست برای نی نی یار

@niniyar‍ 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

برو تو‌تاپیکی ک میخای حذف کنی دستت رو بزن تو عنوان نگه دار ی پنجره وا میشه گزینه کپی ادرس لینک رو ب ...

از کدوم قسمت عنوانو پیدا کنم دس بزنم روتاپیک ک خودم گذاشتم؟

برید داخل نی نی سایت من و قسمت تبادل نظر من اونجا لیست تاپیکاتون هست و یا بزنید روی پروفایل من اونجا لیست تاپیکاتون هست و روی عنوان یه تاپیک اگه دستتونو چند ثانیه نگهدارید چند تا گزینه میاد و شما کپی نشانی پیوند رو باید بزنید و اون موقع لینک همون تاپیک کپی میشه و اون لینکو در ساعتها و روزهای کاری و غیر تعطیل که مشخص شده به پی وی نی نی یار ارسال کنید.... niniyar

همون پیام خصوصی میشع

و فقط روزی یک لینک تاپیک خصوصی و خانوادگی

غیر اون ساعت ها و روزها اقدام کنید چیزی پاک نمیشه....

داخل متن پیامم دستتونو چند ثانیه نگهدارید الصاق اومد اونو بزنید و پیامتونو برای niniyar بفرستید

برای پیام دادن به niniyar نیاز به دادن درخواست دوستی به ایشون نیست چون همینجوری مجاز هستید.

@__mahyar

از کدوم قسمت عنوانو پیدا کنم دس بزنم روتاپیک ک خودم گذاشتم؟

بزن رو اعلانات  بعد 

تبادل نظر من 

همه تاپیکات میاد

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
برید داخل نی نی سایت من و قسمت تبادل نظر من اونجا لیست تاپیکاتون هست و یا بزنید روی پروفایل من اونجا ...

مثلا همین سوالایی ک پرسیدم از کسی چی اونارو چجوربحذفم