dnicfjocr مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 2986 عنوان پیشنهاد تون برای تابستون یه کلاس دهمی چیه 🙃 56 بازدید | 5 پست بنظرتون چکار کنم برای کنکور این تابستون ؟اینم بگم دهم رو خوب یادنگرفتم رشته تجربی ام ولی جدی میخوام بخونم ولی نمیدونم چی کنم 🥲 1404/03/20 | 11:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ززززرنگگگگگگگگ عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 9361 ببین خودم همسنتم😂ولیبرو کامپیوتر اسکیتزبان دفاع شخصیو یه موسیقیمن همشو رفتم به غیر از کامپیوتر که این تابستون میرمو زبانم میرم همیشه چه زمستون چه تابستونماه اخر تابستون درس #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊
یوریکا_ عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 7576 ما اول مسافرت و تفریحدو ماه دیگه دهمو بخونه اونم تستی و یازدهم هن پیش خوانی کنه پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
dnicfjocr مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 2986 ببین خودم همسنتم😂ولیبرو کامپیوتر اسکیتزبان دفاع شخصیو یه موسیقیمن همشو رفتم به غیر از کامپیوتر که ا ... برای کنکور میگم چی کنم 😂😂
ززززرنگگگگگگگگ عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 9361 برای کنکور میگم چی کنم 😂😂 کنکورو ولش بابا برو عشق و حال😂در کنار عشق و حال کلاس کنکورم برو #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊
dnicfjocr مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 2986 کنکورو ولش بابا برو عشق و حال😂در کنار عشق و حال کلاس کنکورم برو ولی این تابستون بهترین فرصته برای کنکور 🥲عشق و حال بعد کنکور انشاالله 😂