2777
2789

زیرش نوشته که با گذراندن ۱۲۱ ساعت دوره ضمن خدمت ویا داشتن کارت مربی بسیج

الان این شرطارو باید داشته باشی و ثبت نام کنی یا برای بعدشه؟؟

آخه شرط بعدشو میان داخل دفترچه بزنن؟؟

دستم خالیه میترسم برم ۶۰۰ بدم ثبت نام کنم بعدش هیچ و پوچ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم برا قبلشه و باید اینا رو داشته باشی ، کلا استخدامی اموزش و پرورش امسال واسه طلبه ها و بسیجی ها و افرادی فقه و معارف خوندن هست 

ازمون رو هم قبول بشی ممکنه واسه گزینش نهایی ردت کنن

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

❌ سوال پرتکرار ⬇️

میشه درباره این دبیری علوم دفاعی که گفته باگذراندن ۱۲۱ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت و یا داشتن مدرک مربی بسیج کشور، بیشتر توضیح بدین ⬇️

جواب ⬇️

اگر مدرک مربیگری بسیج دارید مشکلی نیست

اگر ندارید بعد از قبولی باید اون دوره ضمن خدمت رو بگذرونید.

وجدان صدای خداست.

ظرفیتها همش ۱ نفر ۱ نفر فکر نمیکنم امیدی به قبولی باشه من که معلوم نیست ثبت نام کنم

سلام من تو شهرمون یک نفر دبیر معارف میخاد بنظرت ثبتنام کنم 

اموزگارابتدایی هم ۲نفر مرد

وجدان صدای خداست.

فکر کنم برا قبلشه و باید اینا رو داشته باشی ، کلا استخدامی اموزش و پرورش امسال واسه طلبه ها و بسیجی ...

نه این شایعات چیه پخش میگنی همه بداردک وباید ازمون بدن

وجدان صدای خداست.

نه این شایعات چیه پخش میگنی همه بداردک وباید ازمون بدن

چی؟؟؟ درست تایپ کن 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

سلام من تو شهرمون یک نفر دبیر معارف میخاد بنظرت ثبتنام کنم اموزگارابتدایی هم ۲نفر مرد

نمیدونم با این سهمیه تاهل و بچه دار مدارس غیرانتفاعی و...احتمال قبولیها خیلی کمه بازم هر جور نظر خودته به شرایطت توجه کن

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
فکر کنم برا قبلشه و باید اینا رو داشته باشی ، کلا استخدامی اموزش و پرورش امسال واسه طلبه ها و بسیجی ...

اصلا از این ظرفیتهای مسخره که یک نفر یک نفره هست معلومه همش کلک پوله

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است