2777
2789

من دندان یکم نهفته بود.

نگران نباش

سخت نیست درد هم نداره

زمان میبره ولی.

تا چند روزم ممکنه ورم و اینا داشته باشه صورتت.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه متخصص فک و صورت خوب پیدا کن

دندانپزشک عمومی یا جراح نباشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چقد طول کشید خوب بشه بعد اینکه جراحیت رو از بثه انجام دادی یا کام دهان

دندونم حرکت کرده بود

هم لثه باز شد هم کام

و اینکه یک هفته طول کشید نقاهت

بعد رفتم بخیه هاشو کشید

چقد درد داشت تا چند روز

دو روز اول مسکن خوردم که درد نیاد

از روز سوم نخوردم و درد هم نداشت دیگه

من چهدرشنبه جراحی دارم خیلی میترسم میسه بگی از عملت چطوری بو؟؟من از صدای وسیله های دندانپزشگی متنفرم ...

عزیزم خیلی خیلی راحت بود الان تجربه کاملم بهت میگم

منم قبلش استرس داشتم ولی خیلی راحت بود 

اونجا ک میری برات بی حسی میزنن متوجه نمیشی 

جراحیشم حدود ۱۵ تا بیست دقیقه برای من طول کشید 

برای من دندونم رو دو تیکه کرد و درش اورد   بعدش هم لثم رو بخیه زد حدودن ده روز طول میکشه  من اصلا بعد جراحی دردی نداشتم رفیقم  هم جراحی کرد میگفت درد داشته برای اون اما برای من نداشت فقط از روز سوم یکم درد داشت اونقدر زیاد نبودااا هیلی کم بود 

روز اول جراحی مثل بادکنک صورتم ورم کرده بود دیگ بعد چهار روز کم کم خوب شد  دکتر برات قرص و مراقبت هارو میگه 

برای من دکتر لبم رو به لثم بخیه زد برای اینکه غذا نره تو زخم اگه دکتر برات اینکار کرد تعجب نکنی