2777
2789
عنوان

کمککککک

51 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها یه مدته خیلی جوش میزنم خسته شدم دیگ دکتر پوستم رفتم دارو داد خوب نشد قرص راکوتان هم نمیخوام بخورم از عوارضش میترسم 

تازه عروسم هستم به پوستمم خیلی رسیدگی میکنم همیشه بهترین رسیدگی و میکنم ماسک میذارم خیار یخ گلاب عسل همه رو استفاده کردم ولی بازم خوب نشدن جوشامم سر سفید و چرکی هستن شنبه عروسی دعوتم کسی یه راهکار داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست یه روزه خوب نمیشه ماسک و اینام روی پوست نهایت 30 درصد تاثیر داشته باشه اونم تا وقتی که میذاری باید بری متخصص داخلی آزمایش هورمونی و چکاپ کامل بدی ببینی مشکل از کدوم اندام داخلیته، پوست آینه عملکرد بدنه 

لطفا برای حاجت خودم و خودت یه صلوات بفرست مرسی نازنین

تاشنبه رونمی تونم راهکاربدم ولی بهترین درمان اینکه شبا با ژل شستشو برای پوست چرب صورتتون بشورید وبعدش کرم آبرسان بزنید صبحم که ازخواب پاشدید به همین منوال .

همیشه آب طلب نکرده مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانیت کنند