2777
2789
عنوان

خدا بهش هر چی خوبه بده

261 بازدید | 14 پست

بیمارستانم بالای سر مامانم.تو اتاق دو تا بیمار دیگه هم هست. یکیشون یا دایم حرف میزنه یا دارشت خون میگرفت غر میزد .قندش هم نوسان داره خلاصه که آدم مسن و مریض و خسته شده از سرم و بیمارستان چه رفتاری داره .همون کارا.

مامان منم نوسان فشار و ضعف و .... 

به هر کدوم که دارو داده می پرسن این چیه .؟

پرستاره با عشق و مهربونی جواب میده .چیه عزیزم.جانم چی میگی.؟اومده بهشون میگه من تا صبح بیدارم  .هر چی ناراحتتون کرد یا اذیت شدین بهم بگین.

برا آمپولاشون معذرت خواهی می کنه.قربون صدقه میره. بخدا تا حالا مثلش ندیدم

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

خدا خیرشو بهش میده شک نکن 

با احترام به تمام پرستاراااا بسکه بیخیال و بی توجن 

مخصوصااا شیفت شب

من هر وقت رفتم بیمارستان  به عنوان همراه بیمار معمولا باهاشون دعوام میشه😆

من مامان شدم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حس خوب و قشنگ نوع دوستی گرفته منو .بعد اگه کسی میدونه ایینو جواب بده چطوری می تونم ازش تشکر کنم که پرونده اش ثبت بشه. 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
خدا خیرشو بهش میده شک نکن  با احترام به تمام پرستاراااا بسکه بیخیال و بی توجن  مخصوصااا ...

الان خودش تنها شیفته.داشتم می نوشتم .اومد سرم تخت جفتی رو چک کنه دید مامانم با دستش ور میره . انژو کت اذیتش میکرد میخورد به لباسش.یه دستمال لوله ای دور دست مامان پیچوند روش چسب زد. 

یه حس خوب و قشنگ نوع دوستی گرفته منو .بعد اگه کسی میدونه ایینو جواب بده چطوری می تونم ازش تشکر کنم ک ...

سلام عزيزم افرين به نگاه نكته سنج و دقيقت

و صدافرين به اون پرستار با مسئوليت 

ميتوني قسمت انتقادات پيشنهادات بگي يا به مسئول بخش بگي به پزشك شيفت يا رييس بيمارستان 

خدا زيادشون كنه 

والا کم پیدا میشه اینجو پرستارایی خدا خیرش بده

دوستای عزیزم پیج هنری منو ببینید پر از دیوارکوب ها و تزیینات سفالی،استند اسم و گیفت های تولد ،دندونی و... به سفارش و سلیقه شما😍gallery_sheabooooo  تخیف ویژه برای دوستای نی نی سایتیم
کاش همه ادما تو هر شغلی که هستن وجدان کاری داشته باشن.و خدا کمک کنه به اعصابمون مسلط باشیم.شغل سختی ...

بله .خدایی سخته. آدم میگه .من مادرمه مخلصشم هستم .صد بار بگه وظیفه دارم توضیح بدم و کمکش کنم .ولی ایشون در حد وظیفه نیست .بیشتره .راستی به همشون میگه مامانی.تاز اتاق میره بیرون هم همشون میگن خدا خوشبختش کنه با عشق کار کردنش خیلی خوبه

الهی چه مهربون انشالله مامانت بهتر بشه عزیزم😍

ممنونم عزیزم.خدا همه مریضا رو شفا بده

سلام عزيزم افرين به نگاه نكته سنج و دقيقت و صدافرين به اون پرستار با مسئوليت  ميتوني قسمت انت ...

حتما این کار رو می کنم