2777
2789
عنوان

چکار کنم بذاره بره

278 بازدید | 33 پست

سلام

۲ساله زندگی می‌کنیم 

هر دو ازدواج دوممونه بعداز ازدواج رفتیم خونه ای ک همسرم رهن کرده بود

بعد ۳ ماه حکم جلب شوهر منو صاحب خونه گرفت چون بیشتراز ۷ ماه بود ک کرایه نداده بود تو کلانتری التماس من می‌کرد ک ی کاری کن خونوادش ک کلا جواب نمیدادن ..۱۸ گرم طلاهای من رفت برای کرایه خونه های عقب افتاده طلایی ک مال خودم و پس انداز خودم بود

رفتیم سرایداری گف ۴ماهه ازاین جا در میایم ۴ماهش شد ۲ سال ...

۱ماهه مامانم خونه رهن کرده برای ما ک شوهرم کرایه خونه بده حالا شوهرم میگه چون مامانت با ما زندگی میکنه پول آب و برق و گاز و نصف کرایه رو باید مادرت بده 

اینم بگم ی خط در میون میره سرکار ...

هییییچ پولی بابت خرج من یا بچه نمیده میگه وظیفه من نیست ک خرج بدم 

فحاشی و تهدید و دست بزنم داره هم من هم بچه 

وقتی میگم میرم میگه بچه رو بذار برو از خونه بابات نیاوردیش

معتاد ب متادون هست و متادون میخوره 

حالا بگید من چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عتیقه ایه

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

معلومه این دندون لقم بکن بره. مردی گفتن زنی گفتن ـتا لیاسهای تو تن رو نفروشه و کارتن خوابت نکنه طلاق بگیر و سمت شوهر کردن ۳باره نرو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

تصور کن این روزات کنار همچین آدمی تا آخر عمر ادامه داشته باشه. ؟  لطفا خودتو نجات بده . دادگاه بچه رو بخودت میده ‌. 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد