2777
2789
عنوان

چکار کنم بذاره بره

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 33 پست
شوهر اولم خدا بیامرز فرشته بود

خدا رحمتش کنه.. این یکی نیست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ک از بخت اول شانس نداشتی چرا دوباره ازدواج کردیطلاق بگیر ک جا مهریه بچه رو بردار

طفلی اولیه فرشته بود خدا بیامرزه فوت کرد 

این همه کاسه لیسیاش بخاطر ارثیه  شوهر اولم بود ک ب خواسته ش رسید و همه رو ب فنا داد

تهدید میکنه ب کشتن ب دزدیدن بچه ...ب اذیت کردن مادرم یا خواهروبرادرم

گوه زیادی خورده.. برو درخواست مهریه و نفقه بده.. یه کاری کن بره خونه ننش چند ماهی بمونه در همون حین خونه رو پس بده وبرو جایی که دستش  بخت نرسه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

گوه زیادی خورده.. برو درخواست مهریه و نفقه بده.. یه کاری کن بره خونه ننش چند ماهی بمونه در همون حین ...

خواهرو مادرش تلاش کردن برش گردونن سر زندگی قبلیش منم باهاشون همکاری کردم چون زن اولش دختر عموشه ...نرفت ک نرفت 

مشکل اینکه شرایط الان براش باقلواس با سر افتاده تو بشکه عسل ...جایی نمیره ...احترام هیچکسم نگه نمیداره 

ولی بنظر من فقط داره میترسونتت با شرایطی هم که داره بچه داری نمیتونه بکنه بعد دوروز به گوه خوردن میف ...

خب میتونه بده  ب خواهرش

من حامله بودم خواهرش زنگ میزد گریه میکرد  التماس میکرد ک من ۱۵ ساله باردار نشدم بچم نمیشه بچتو بده ب من شما یکی دیگه بیار 

حتی پیشنهاد پول داد

هی خواهر منم مشکل تورداشتم ازدواج اول 3تابچه جداشدم دوباره اشتباه کردم ازدواج کردم بای آدم عوضی عصبی شکاک ی لقمه غذا غرمیزد بچهام ازیت میکرد طلاقم نمیداد مهریه گذاشت اجرا گرفتار شد امدتوافقی جداشدم الان 6ماه راحت شدم خدارشکر راضیم تنها راهش فقد درخواست مهریه کن اونم میگی نداره توافقی جداشو بچه بگیرجای مهریه 

خب میتونه بده ب خواهرش من حامله بودم خواهرش زنگ میزد گریه میکرد التماس میکرد ک من ۱۵ ساله باردار ن ...

بابا اینجوریام نیست مملکت قانون داره اگه بری دادگاه و بخوای برای طلاق اقدام کنی قاضی با شرایطی که شوهرت داره حضانت رو به تو میده

پرسپولیسی دو آتیشه

خواهرو مادرش تلاش کردن برش گردونن سر زندگی قبلیش منم باهاشون همکاری کردم چون زن اولش دختر عموشه ...ن ...

مقصررر خودتی... اللن از شوعر سابقه ت چیزی به نامت هست؟