2777
2789
عنوان

قرص لاغری

192 بازدید | 20 پست

سلام خانوما صب بخیر .

من یه چند وقته تنبلی تخمدان دارم دیروز پزشک زنان گفت حداقل ۲۵ کیلو باید کم کنی . خیلی ناراحتم بعد از زایمان اولم وزنم به شدت رفت بالا . 

باید فوری وزن کم کنم .

رفتم تو سایت های مختلف درباره‌ی انواع قرصا تحقیق کردم بهترینش الفا و گلوریا بود .

نمیدونم کدومشو بخرم ک نتیجه خوب و فوری بگیرم. 

وزن فعلی ۱۰۴ وزن هدف ۸۰ 

با تشکر

کلی قرص امتحان کردم الکیه

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریزه خواری نکن کم کم پیاده برو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

فوری وزن کم کردن هیچ فایده نداره همونی که کم باشه بعلاوه کلی امراض کلیه و کبد دوباره برمیگرده پوست هم شل میشه بیشتر از چربی هم ماهیچه و بافت مفید بدن از بین میره قرصی هم واسه لاغری وجود نداره فقط و فقط اصلاح سبک زندگی تغذیه سالم ورزش مصرف آب زیاد استراحت و در کنارش مکمل های تغذیه و ورزشی 

به دکترت میگفتی بهت آمپول بده خب 

منم از تو چاقتربودم ۱سال و ۸ماهه رژیم شدمم ۶۹

هیچی مثل اصلاح سبک و ورزش به تنبلی تخمدان کمک نمیکنه

کاهش۴۰کیلو شروع دوباره رژیم ۶تیر وزن۷۰/۶۰۰⬅️۶۹/۹۰۰⬅️