2777
2789
عنوان

قرص لاغری

189 بازدید | 20 پست

سلام خانوما صب بخیر .

من یه چند وقته تنبلی تخمدان دارم دیروز پزشک زنان گفت حداقل ۲۵ کیلو باید کم کنی . خیلی ناراحتم بعد از زایمان اولم وزنم به شدت رفت بالا . 

باید فوری وزن کم کنم .

رفتم تو سایت های مختلف درباره‌ی انواع قرصا تحقیق کردم بهترینش الفا و گلوریا بود .

نمیدونم کدومشو بخرم ک نتیجه خوب و فوری بگیرم. 

وزن فعلی ۱۰۴ وزن هدف ۸۰ 

با تشکر

کلی قرص امتحان کردم الکیه

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریزه خواری نکن کم کم پیاده برو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

فوری وزن کم کردن هیچ فایده نداره همونی که کم باشه بعلاوه کلی امراض کلیه و کبد دوباره برمیگرده پوست هم شل میشه بیشتر از چربی هم ماهیچه و بافت مفید بدن از بین میره قرصی هم واسه لاغری وجود نداره فقط و فقط اصلاح سبک زندگی تغذیه سالم ورزش مصرف آب زیاد استراحت و در کنارش مکمل های تغذیه و ورزشی 

به دکترت میگفتی بهت آمپول بده خب 

منم از تو چاقتربودم ۱سال و ۸ماهه رژیم شدمم ۶۹

هیچی مثل اصلاح سبک و ورزش به تنبلی تخمدان کمک نمیکنه

کاهش۴۰کیلو شروع دوباره رژیم ۶تیر وزن۷۰/۶۰۰⬅️۶۹/۹۰۰⬅️