2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک دلم برای چهره های نچرال تنگیده😁

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 69 پست
مشکل اینه اصلا صبور نیستم😭😂شما نوبت گرفتی یا دنبال دکتر

من بین دو تا دکتر موندم 🥲💔

یکیشون خیلیییی طبیعیه اصلا عجیب طبیعیههه

یکیشون ی ترکیبی بین طبیعی و نیمه فانتزیه 

پول عملم و دادم طلا ک ارزشش کم‌ نشه بعد یهو طلا اومد پایین🤣🤣

مشکل شما چیه؟؟! من میخوام تیغش باریک بشه و پره هاش ی کوچولو جمع بشن همین 

بله این حرفه شما درسته و خب تشخیص بدن مشکلش چیه؟! من حرفم اینه باید بپذیرفت، دخالت نکرد، و احترام گذ ...

مشکلی نداره مسلما ولی بعضی از دوستان اصرار دارن نامحسوس و کسی نمیفهمه اون اصرار و تصور مشکل داره و بحث همون روانپزشکی که گفتم...کاش تو کشور هم روند ویزیت روانپزشک قبل از جراحی های صرفا زیبایی معمول بشه...یه توصیه خواهرانه،اگه سلامت دندون هم براتون مهم لمینت جایگزین کامپوزیت کنید،موفق و خوشگل باشین عزیزم🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا عمل زیبایی اشتباهه. مگر اینکه واقعا لازم باشه. مثلاً کسایی که بینیشون شکسته کج شده.

درست و غلطش و کسی تایین نمیکنه بنظرم 

+ افرادی ک خودشون به خودشون حس خوبی ندارن 

ولی در کل هر چیزی تعادلش عالیههه 

همیشه میگن اندازه نگه دار ک اندازه نکوست

قربونت❤ترمیم فعلا پولشو ندارم شاید در آینده جور شد واقعیت خیلی دلم به عمل دوباره هم نیست به خاطر درد ...

فیلر خیلیییی ریسک و خطریه مواظب باش اصلا ی مدت توجه نکن به بینیت بنظرم

جسارتا هزینه عملت چقدر شد؟!؟

من ۵۰ دارم خودم حس میکنم ۱۰ تومن دیگه باید اکی کنم

فیلر خیلیییی ریسک و خطریه مواظب باش اصلا ی مدت توجه نکن به بینیت بنظرمجسارتا هزینه عملت چقدر شد؟!؟من ...

توجه چی نکنم هر روز میبینمش😂

خیلی حساسم‌ نیستم ولی خب واضحا قرینه نیست داغونه

ولش کردم فعلا کلا حالا ببینم چی میشه 

من تیپ پلاستی کردم ۲۰ تومن بود اون موقع

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕
متوجه هم چی میگی آره واقعا آدم باید خیلییی مواظب باش بقول شما ی دود دو دود نشه دودوری دود😅🤭بالاخره ...

وقتی اینجا به سلام و احوال پرسی شک میکنن 

چند روز پیش تایپیک بود که شغل فروشنده لوازم آرایشی شغل خوبی نیست چون که بیشتر با خانما کار داره باعث خیانت میشه 

من تعجب کردم که 90درصد فروشنده ها بیشتر مراجعه کننده خانم دارن چیکار کنن با شغل شون. 

الان واقعا با این تفکرات انتظار داری به پلنگ ها نگن مسبب خیانت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

اصلا قیافه و فیس ، عقاید و افکار و باور های دیگران هر جوری که باشه به کسی مربوط نیست.هر کسب خودش می‌تونه برای ظاهر خودش تصمیم گیری کنه و کسی حق دخالت رو نداره و صرفا نمیتونه چون باب میل خودش نیست ، نظر خودش رو به جامعه تحمیل کنه.

کلن اگه مردم ما سرشونو از زندگی بقیه میکشیدن بیرون و یه سر و سامانی به زندگی خودشون می‌دادن، تا الان انقد دعوا و بحث پیش نمیومد و سطح فرهنگ این جامعه بالاتر بود..

🩷💍🩺

من با نظر شما موافقم که هر کسی خودش انتخاب می کنه 

اما اگر از دید آسیب شناسی و روانشناسی بخوایم به این داستان نگاه کنیم 

متاسفانه اصلا موارد خوبی نتیجه گیری نخواهد شد 

این تمایل به زیبایی نیست این یک فرار دسته جمعی از خود واقعی هست ( درصد بالایی از جامعه دارن این سبک رو انتخاب می کنن ) 

وقتی اعتماد به نفس نداری وقتی شرایط جامعه به زن ارزش نمیده و داره میگه تو فقط باید مثل عروسک به خودت برسی تا یه مردی بپسندتت و بگیرت 

ببین تمایل به زیبایی اصلا بد نیست تو ذات زن هست ولی رسیدن به خودت حدی داره نه هر عملی نه هر کاری 

نه اینکه مردی به یک من شکم و قیافه عجیب غریب بیاد برات ناز کنه که این مثلا اینجاش اینطوره اونجاش اینطوره این درده ها انتخاب نیست 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
والا من تا الان روی صورتم کاری نکردم معمولیم ولی دوست دارم انجام بدم در آینده ولی در کل طرفدار عمل ز ...

چقدر من با شما هم نظرم 

مثلا زمان قاجار و در نظر بگیر اونا واسه زمان خودشون عالی بودن ولی الان اگ یکی از اونا بیاد دوره ما زندگی‌کنه ...

به نظر منم باید از علم و تکنولوژی جدید استفاده کرد و شاکر بود برای وجودش 

مثل اینه من توی گرما از کولر استفاده نکنم بگم بادش مصنوعیه من باد طبیعی میخوام 😅در کل ی وقتایی این ضرب المثل خواهی نشوی رسوا همه رنگ جماعت شو درسته

@sahrar‍ 

@سبزپستههی‍  عزیزم شما اجازه دادی توی تاپیکت صفحه۳ بود فکنم به خانومایی ک عمل کردن بگن ابزار جنسی و همدیگرو تایید کردید.بعد ک یه نفر اومد اعتراض کرد گفتین توهینی نشده😅 شما حق دارین از عملیا خوشتون نیاد و حتی به نظرتون زشت بیان اما حق ندارین این چیزارو بهشون نسبت بدین

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
وا چرا اتفاقا اینجوری تصور کن که به خدا خیلیاشون دستشون به پول نمیرسه سر همین عقده پراکنی میکنن یا م ...

عاشقت شدم‌ک😂🤣🤝خیلی بامزه گفتی 

منم‌واسه ژل لبم اول مطمئن شدم میتونم برای ترمیم پول جور کنم بعد اقدام کردم 

الان من دماغم خودش خوبه مشکلی نداره ولی از بس همه عمل کردن میگم کاش میرفتم عمل میکردم حس عقب افتادن ...

ببین عزیزم کاری به بینیت ندارم ولی حس آدم به خودش خیلییی مهمه

درسته این روزا عمل بینی شده مثل ختنه پسرا😅البته ببخشید 

اگ خیلیییی دوست داری خوب فکراتو بکن 

چون من دقیقا مثل تو بودم و الان تصمیم و گرفتم 

مشکلی نداره مسلما ولی بعضی از دوستان اصرار دارن نامحسوس و کسی نمیفهمه اون اصرار و تصور مشکل داره و ب ...

بله درسته باهاتون موافقم 

گاهی مراجعه به روانپزشک قبل از کار زیبایی واسه ی عده لازمه و گاها پیش میاد منصرف بشن از انجامش 

اتفاقا خودم اینو به آجیم پیشنهاد دادم . میگه چون توی لمینت دندون تراش میخوره میترسم بعدش نتوانم درست صحبت کنم یا اذیت بشم 

ولی بازم مرسی بایت توصیه ات حتما روش فکر بیشتری میکنیم☘️🫶

عزیزم این ی اصطلاح ک جامعه گذاشته بنظرم باید ی اسم دیگه بزارن روی هر دو مطمئننن به کسی ک فقط بینی عم ...

متاسفانه شاخه و ریشه رو باهم میزنن 

انسان ها به میزان تهی بودن درونشان نمایش بیرونی بیشتری دارند.

توجه چی نکنم هر روز میبینمش😂خیلی حساسم‌ نیستم ولی خب واضحا قرینه نیست داغونهولش کردم فعلا کلا حالا ...

وای منم اولش میخواستم تیپ پلاستی کنم بعد ی دکتری پشیمونم کردددد گفت اشتباهه یا کامل عمل کن یا بیخیال شو